[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.
o godzine chodzilo mi jak ktos np kawałek dojezdza nie mowie o miejscowych którzy w kapciach moga sie zjawic jak ktos ma perspektywe przed soba po zlocie np jeszcze 100 czy wiecej km jechac to moze zniechecic :roll: a co do ojcowa to pare miejsc na grilla tam napewno by sie znalazlo w tamtym roku mielismy zlocik z innej stronki 3 dniowy :-P i bylo git jak beda chcetni to mozna pomyslec o czym takim w wakacje miesce tez mielismy ok dom na 20 osob wyszlo okolo 35 zl od osoby miejsce na grill pozwiedzac jest co / wiec tylko chceci zostaja i dzialanie
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jurek
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Ja nie mogę. Tym to się dopiero nudzi 8-) :shock:
a6allkulig11012010-fotosy-vt16967.htm#181503
Może u nas na bora bora tak zrobimy :?: Ma ktoś sanki do zdarcia. hahaha

a6allkulig11012010-fotosy-vt16967.htm#181503
Może u nas na bora bora tak zrobimy :?: Ma ktoś sanki do zdarcia. hahaha
- ambiwalentny
- Forum Audi A6 / A7
jak mi sie uda to załatwie sanki na najbliższy spocik,najwyżej moja córka dostanie nowe z logo OOOO.
A odnośnie terminu naszych spotów ja jestem za poniedziałkiem bo pod koniec tygodnia większość osób baluje a w niedziele nikomu sie nie będzie chciało bo będą w..r..e.i na samą myśl że nastepnego dnia muszą iść do pracy. pzd,wszystkich maniaków OOOO.

A odnośnie terminu naszych spotów ja jestem za poniedziałkiem bo pod koniec tygodnia większość osób baluje a w niedziele nikomu sie nie będzie chciało bo będą w..r..e.i na samą myśl że nastepnego dnia muszą iść do pracy. pzd,wszystkich maniaków OOOO.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jurek
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
poniedziałek to jest świetny pomysł bo:
wstajesz rano (sobota i niedziela zleciały niestety nie wiadomo kiedy) idziesz do pracy. Pierwsza myśl - nienawidzę poniedziałku :evil: :evil: Ale moment przecież dzisiaj spocik
w Krakusie. I dzień szybko zleci a potem wtorek jest lepszy. Potem środa zleci, a czwartek to już prawie weeekend, piątek jak z bicza strzelił. Dwa dni wolnego i od nowa, ale spocik 
wstajesz rano (sobota i niedziela zleciały niestety nie wiadomo kiedy) idziesz do pracy. Pierwsza myśl - nienawidzę poniedziałku :evil: :evil: Ale moment przecież dzisiaj spocik

- ambiwalentny
- Forum Audi A6 / A7
- ambiwalentny
- Forum Audi A6 / A7