[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.
o godzine chodzilo mi jak ktos  np  kawałek dojezdza  nie  mowie o miejscowych  którzy w kapciach  moga sie zjawic  jak ktos ma perspektywe  przed soba  po zlocie np  jeszcze  100 czy  wiecej  km jechac to  moze zniechecic  :roll:   a co  do  ojcowa to  pare miejsc na grilla tam napewno by sie znalazlo w tamtym roku mielismy zlocik z  innej stronki   3 dniowy  :-P  i bylo  git  jak beda chcetni  to mozna  pomyslec  o czym takim w  wakacje miesce tez  mielismy ok  dom na  20 osob wyszlo okolo 35 zl od osoby  miejsce na grill pozwiedzac jest co  / wiec tylko chceci  zostaja  i dzialanie

- 

Jurek85
 - Forum Audi A6 / A7

- Imię: Jurek
 - Rocznik: 2002
 - Moje auto: A6 C5
 - Nadwozie: Limuzyna
 - Silnik: 2.8 ACK 193KM
 - Napęd: Quattro
 - Skrzynia: Manual
 - Paliwo: Benzyna

Ja nie mogę. Tym to się dopiero nudzi  8-)  :shock:  

a6allkulig11012010-fotosy-vt16967.htm#181503
Może u nas na bora bora tak zrobimy :?: Ma ktoś sanki do zdarcia. hahaha

a6allkulig11012010-fotosy-vt16967.htm#181503
Może u nas na bora bora tak zrobimy :?: Ma ktoś sanki do zdarcia. hahaha
- ambiwalentny
 - Forum Audi A6 / A7

jak mi sie uda to załatwie sanki na najbliższy spocik,najwyżej moja córka dostanie nowe z logo OOOO. 

A odnośnie terminu naszych spotów ja jestem za poniedziałkiem bo pod koniec tygodnia większość osób baluje a w niedziele nikomu sie nie będzie chciało bo będą w..r..e.i na samą myśl że nastepnego dnia muszą iść do pracy. pzd,wszystkich maniaków OOOO.

A odnośnie terminu naszych spotów ja jestem za poniedziałkiem bo pod koniec tygodnia większość osób baluje a w niedziele nikomu sie nie będzie chciało bo będą w..r..e.i na samą myśl że nastepnego dnia muszą iść do pracy. pzd,wszystkich maniaków OOOO.
- 

Jurek85
 - Forum Audi A6 / A7

- Imię: Jurek
 - Rocznik: 2002
 - Moje auto: A6 C5
 - Nadwozie: Limuzyna
 - Silnik: 2.8 ACK 193KM
 - Napęd: Quattro
 - Skrzynia: Manual
 - Paliwo: Benzyna

poniedziałek to jest świetny pomysł bo:
wstajesz rano (sobota i niedziela zleciały niestety nie wiadomo kiedy) idziesz do pracy. Pierwsza myśl - nienawidzę poniedziałku :evil: :evil: Ale moment przecież dzisiaj spocik
 w Krakusie. I dzień szybko zleci a potem wtorek jest lepszy. Potem środa zleci, a czwartek to już prawie weeekend, piątek jak z bicza strzelił. Dwa dni wolnego i od nowa, ale spocik  

wstajesz rano (sobota i niedziela zleciały niestety nie wiadomo kiedy) idziesz do pracy. Pierwsza myśl - nienawidzę poniedziałku :evil: :evil: Ale moment przecież dzisiaj spocik
- ambiwalentny
 - Forum Audi A6 / A7

- ambiwalentny
 - Forum Audi A6 / A7