być może jest tzw. autosugestia, ale wcześniej tego nie czułem
 być może jest tzw. autosugestia, ale wcześniej tego nie czułemkoszt tego specyfiku to max. 20 zł - wlewam go 10 ml na 10l ON
aha - lepiej tez nie żałować i lać lepsze paliwko np. na BP - ultimate on :mrgreen:
 być może jest tzw. autosugestia, ale wcześniej tego nie czułem
 być może jest tzw. autosugestia, ale wcześniej tego nie czułem margines tego co jest oferowane !  bowiem kazde  tankowanie  paliwa  w  polsce  to  jak by nie  patrzec inne  paliwo !  wazne  tez jest  cisnienie  atmosferyczne i wiele  innych czyników , ktore kiedy  wystapia  odbieracie to  jako  łałałałłłłłł!!!  polepszyło sie  :mrgreen: Pytanie  jeszcze  czy  owe  polepszenie  odsłuchowe , czy też   wrazeniowe  ma  dobrodziejny  wpływ na  silnik  i  jego  podzespoły , wszak  po  motodoktorze  tez jest  lepiej  :lol:   ale  czym stosowanie  go sie  konczy
  margines tego co jest oferowane !  bowiem kazde  tankowanie  paliwa  w  polsce  to  jak by nie  patrzec inne  paliwo !  wazne  tez jest  cisnienie  atmosferyczne i wiele  innych czyników , ktore kiedy  wystapia  odbieracie to  jako  łałałałłłłłł!!!  polepszyło sie  :mrgreen: Pytanie  jeszcze  czy  owe  polepszenie  odsłuchowe , czy też   wrazeniowe  ma  dobrodziejny  wpływ na  silnik  i  jego  podzespoły , wszak  po  motodoktorze  tez jest  lepiej  :lol:   ale  czym stosowanie  go sie  konczy