Właśnie skończyłem czyszczenie tych cylinderków,poskładałem i na razie chłodzi,zobaczymy jak na trasie ,wieczorem do pracy to się okaże czy to była przyczyna,jak wyłączyłem silnik to przez kilka sekund słychać syczenie gdzieś w pobliżu tych cylinderków,mam nadzieję że dobrze poskładałem okaże się czy dojadę do pracy :mrgreen: dzięki funosek i slavi16 za linki jutro napiszę czy wszystko ok

PS mam pytanko,wczoraj jak byłem na dobicie gazu mechanik dobijał gaz ale oleju nie zdążył bo ciśnienie rozwaliło pojemnik z olejem,dobrze że nie stałem z przodu maszyny bo bym dostał tym pękniętym pojemnikiem w głowę a huk był taki jakby granat walnął,oczywiście wszystko w koło na zielono z oleju,więc mam pytanie czy jak mam stary olej i nowy gaz to czy wszystko będzie ok? bo mechanik zapewniał mnie że starego oleju nie ściągnął bo nie zdążył :lol: PZDR
[ Dodano: 2009-07-06, 12:00 ]
Siemka,pojeździłem,pokręciłem i wygląda na to że to było przyczyną grzania po prostu blokował się ten grzybek i nie puszczał zimnego powietrza tylko ciepłe dawało :lol: PZDR