U mnie tylko należało klimę dopełnić ale nie żadnymi maszynami do tego lecz tylko butlą z gazem ( bardziej na wyczucie.

zrobiłem 1000 km i działa pięknie.

Pozdrawiam.
wojtek tylko 8 srubeczek odkrecasz wyciagasz cylinderki z reszta przeczyscisz i z powrotem zakladasz, 10-15 min i po sprawie!wojciech_A6_C6 pisze:Witam!
Mam podobny problem. Nie chce się podejmować sam takich napraw. Czy jest ktoś / znacie może kogoś kompetentnego kto bypomógł / naprawił ten problem w miarę tanio ? Jestem z Warszawy więc warszawa i okolice wchodzą w grę.
Proszę pilnię o odp ponieważ za tydzień wyjeżdżam do Hiszpanii a tam bez klimy to jak bez koła !![]()
pozdrawiam
Wojciech
wojciech_A6_C6 pisze:Witam!
Mam podobny problem. Nie chce się podejmować sam takich napraw. Czy jest ktoś / znacie może kogoś kompetentnego kto bypomógł / naprawił ten problem w miarę tanio ? Jestem z Warszawy więc warszawa i okolice wchodzą w grę.
Proszę pilnię o odp ponieważ za tydzień wyjeżdżam do Hiszpanii a tam bez klimy to jak bez koła !![]()
pozdrawiam
Wojciech
gdzie jest taki czujnik i ile ich jest w układzie . ja mam podobny problem . prawa strona wieje ciepłem gdy lewa ok . na panelu po 19 st . lewa chłodno a prawa ciepło ( NIE letnio )MR.A6 pisze:Nie wiem jak to jest w C6,ale problem może podobny jak w większości,nie działa Ci wentylator od klimy,dlatego jak jedziesz jest ok,a na postoju jest lipa :roll:
P.S.Możesz mieć jeszcze walnięty czujnik,który odpowiada za otwarcie klapy,stąd z jednej zimne a z drugiej ciepłe powietrze
własnie vag nie pokazuje błeduslavi16 pisze:Moja propozycja: podłączyć VAG i posprawdzać błędy. Z pewnością coś się ujawni :-P