Poszukam pozniej na laptopie jaki to dokladnie blad wyrzucilo i napisze.
Kod: Zaznacz cały
17511 P1103 Bank 1, Sonde 1 Heizstromkreis Leistung zu gering ;O2 Sensor Heating Circ.,Bank1-Sensor1 Output too Low ;Lambdasonde 1, cilinderrij 1, uitgangsspanning te laag
12 - miernik masy powietrzastudentpollub pisze:Panowie czy wie ktoś i może szczegółowo wytłumaszczyć gdzie w silniki 1,8 T symbol AJL jest przepływka? Bo nie ma jej tam gdzie w zwykłym 1,8 tzn na rurze idącej z filtra powietrza do przepustnicy! Na obudowie filtra od góry mam jakieś 2 wtyczki podłączone do takiej jakby płytki po odkręceniu której widzać tylko jakieś styki i nie jest to chyba przeplywka no i obok tej płytki jest jakby jakaś zaślepka gumowa i wchodzi w nią przewód! Pomożcie mi jak mam znaleźć ten przepływomierz i go wyjąć bo nie moge tego nigdzie znależć!
Kolego wiem tylko że mam sekwencje BRC! Ja już go kupiłem z gazem wiec nie wnikałem w szczegóły jaki podzespoły są założone! Ale jakieś tam papiery mam tylko nie zaglodalem do nich i nie wiem!carosio pisze:studentpollub, studentpollub, kolego nie moge ci pomuc ale mam pytanko do Ciebie jaki gas wstawiles i czy dobrze spolpracuje ze silnikiem szrokosci
Na czerwono masz zaznaczony przeplywomierz.studentpollub pisze:No dzieki Kolego ale ja mam jakąś inna tą obudowę filtra powietrza. Nie jest taka jak na rusunku! Niby w Etce pisze zę AJL ale wydaje mi sie że pokazuje obudowę od zwyklego 1,8! U mnie jest inaczej!
Wie ktoś jak??