(3city)moze spotkanko co wy na to
-
Atomowy-Avant
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
-
Atomowy-Avant
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
koledzy ciesze się z waszego zainteresowania tematem zlotu :-D
Odrazu powiem coś wiecwej na ten temat - ale to w odpowiednim dziale zapisze :-D
jesteście pierwszym klubem w którym widze odzew w tej sprawie bo tak to kazdy sobie pewnie myśli ( a nie znam klubu nieznam ludzi to niebede jechać) fajnie ze macie takie podejście ze checie sie wybrac wkońcu po to jest to organizowane by się poznać no i moze w przyszłosći stworzyc siłe OOOO w pomorskim :-P no ale o tym to kiedy indziej.
jak byscie chcieli to ekipa PKA spotyka się o 14 na matarni(parking przy electro) i z tamtąd kolumna do siwiałki leci, no ale ja rozumiem ze chyba macie zamiar polecieć osobną kolumną z tego co piszecie :-D
wiecej informacji w odpowiednim temaci zaraz dam wszytkie szczegóły :-D
Odrazu powiem coś wiecwej na ten temat - ale to w odpowiednim dziale zapisze :-D
jesteście pierwszym klubem w którym widze odzew w tej sprawie bo tak to kazdy sobie pewnie myśli ( a nie znam klubu nieznam ludzi to niebede jechać) fajnie ze macie takie podejście ze checie sie wybrac wkońcu po to jest to organizowane by się poznać no i moze w przyszłosći stworzyc siłe OOOO w pomorskim :-P no ale o tym to kiedy indziej.
jak byscie chcieli to ekipa PKA spotyka się o 14 na matarni(parking przy electro) i z tamtąd kolumna do siwiałki leci, no ale ja rozumiem ze chyba macie zamiar polecieć osobną kolumną z tego co piszecie :-D
wiecej informacji w odpowiednim temaci zaraz dam wszytkie szczegóły :-D
-
Atomowy-Avant
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
-
citrin
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Czarek
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
No dobra. Ja to wpadam i pewnie zgram się z Piotrem (Vippassat) w tygodniu i namówię Danieles z Malborka on takich imprez nie odpuszcza :-P .
P.s. Dzisiaj z Piotrem obgadywaliśmy ciebie Goly191 :-P ,nie piekły cie poliki?? :mrgreen: ,w niedługim czasie potrzeba będzie pomocy w zrobieniu jakiś logów. :lol:
Fajnie by było jak byśmy zajechali A6Klub do chłopaków z pomorskiego Audi klubu.
Pozdrawiam
[ Dodano: 2010-06-18, 17:18 ]
Aaaaaa, ja to myślę że 26 i kerowce se wezmę, albo nie!! poduszeczkę,kocyk albo ubranie wędkarskie to w awanciku się prześpię........nooo i to jest dobra opcja
P.s. Dzisiaj z Piotrem obgadywaliśmy ciebie Goly191 :-P ,nie piekły cie poliki?? :mrgreen: ,w niedługim czasie potrzeba będzie pomocy w zrobieniu jakiś logów. :lol:
Fajnie by było jak byśmy zajechali A6Klub do chłopaków z pomorskiego Audi klubu.
Pozdrawiam
[ Dodano: 2010-06-18, 17:18 ]
Aaaaaa, ja to myślę że 26 i kerowce se wezmę, albo nie!! poduszeczkę,kocyk albo ubranie wędkarskie to w awanciku się prześpię........nooo i to jest dobra opcja
-
Atomowy-Avant
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
-
Atomowy-Avant
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
powiem tk co do ustalania miejsc to niezabardzo mam jak pomóc bo to wszytko zalezy od tego jak przyjedziecie bo jadąc w kolumnie napewno znajdzą sie dla was miejsca obok siebie o to sie niemartwcie natomiast jezeli przyjedziecie około 17 to obawiam się ze juz moze być cienko z ciekawym miesjciem na widoku czy pod laskiem(hmm o ile taki tam jest) czy gdzie tam byście woleli, proponuje wam zajechać 15.10 to wszytko się ładne poukłada :mrgreen:vippassat pisze:to zahacz o nas i moze znajdziesz ciekawe miejsce dla naszych autek
-
Atomowy-Avant
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt: