Jakbyś do mnie nie napisał, to znów bym wziął przegapił

miło też było poznać nowych kolegów
 miło też było poznać nowych kolegów  ![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif) 

, na 43l zrobilem niecale 230km i teraz widze ze dalej duzo pali mimo ze tankuje tam gdzie tankowałem.... Byłem u gazownika na regulacji ale nic nie pomogło dziwnie tylko mi "klekoczą" wtryskiwacze ... tak jak by zawory dzoniły. Przełączajac na Pb to znika... bylem dzisiaj u gazownika ale powiedzial ze to normalne .
 , na 43l zrobilem niecale 230km i teraz widze ze dalej duzo pali mimo ze tankuje tam gdzie tankowałem.... Byłem u gazownika na regulacji ale nic nie pomogło dziwnie tylko mi "klekoczą" wtryskiwacze ... tak jak by zawory dzoniły. Przełączajac na Pb to znika... bylem dzisiaj u gazownika ale powiedzial ze to normalne .

jakis olej płyny
 jakis olej płyny   i jeden jest zatkany a drugi poprosu zostal już wydmuchany i dlatego tak sie dzieje. Sam nie wiem, zatankuje jeszcze benzynke i zobacze czy tez tak pali duzo.
  i jeden jest zatkany a drugi poprosu zostal już wydmuchany i dlatego tak sie dzieje. Sam nie wiem, zatankuje jeszcze benzynke i zobacze czy tez tak pali duzo.