Oj tam, oj tam.monapiastoof pisze:A na to Bmw ja powiem tylko TFU! :P
[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.
- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radosław
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
HAHAHAHAHAThe Rock pisze: (proszę się nie wstydzić tylko przyjechać)

Jak zęby pozwolą to przyjadę

ps. Przy okazji opowiem Wam co mnie spotkało. Chyba dwa tygodnie temu na Bora stałem na światłach i po prawej zatrzymał się maluszek zielony. Zapaliło się światło do startu... i moje A6 najadło się wstydu. Maluch tak wydarł do przodu, że tryb S mi nie pomógł. Wdusiłem w podłogę tak, że pewnie zawory mi się w rurach pokazywały a turbina osiągnęla temperaturę słońca. Nie wiem co w nim siedziało, ale 4 cylindry było słychać

- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7
Tzn. zabrać ewentualnie laptopa tak? Mój ma już słaby akumulator i działa max 40 minut, ale możemy spróbować, tyle że nie jest moja obecność pewna.Jurek85 pisze:Koledzy/koleżanki może ktoś przywieźć dzisiaj na spota VAG sprzęt?
Mój laptop niestety nie jest kompatybilny z XP, kabel mam, oprogramowanie też - zabrać?
Dzięki.
- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7
Seba, wszystkiemu winna próchnica zębówThe Rock pisze:Wyrwiząb, Co to znaczy masz być i koniec

(nie moich na szczęście)
Ps. ostatnio przez przypadek zajechałem swoją cudownie wywoskowaną furą na zlot miłośników BMW

Nic mi nie zrobili, ale było śmiesznie jak patrzyli na mnie z pogardą. Dodam, że większość aut to e36 tam była i tylko jedna osoba ze mną chciała rozmawiać hehehe
To ja będę pierwszy jak zawszeWyrwiząb pisze:Ja od siebie dodam, że w trosce o frekwencję na zlocie i zdrowie klubowiczów, dla pierwszych ośmiu osób ufundowałem nagrody rzeczowe!The Rock pisze:Ruszać dzisiaj dupy na spota!
Przybywajcie zatem licznie, każdemu dzisiaj szczęście dopomoże, każdy dzisiaj wygrać może!
Raz... Dwa... Trzy...!