[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.
- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radosław
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
monapiastoof pisze:Panowie pytanie za 100pktów : D obszywał ktoś z Was podsufitkę? Może ktoś orientuje się jaka to mniej więcej kasa albo może kogoś polecić?![]()
Co do dzisiejszego spota to jak zwykle wszystko zależy od tego czy będzie miał mnie kto na niego przyturlać ^^
Monia, podsufitkę OKLEJAJÂĄ (tego się nie obszywa) na ulicy Mackiewicza (numeru nie pamiętam, ale wieczorem zerknę w swoim komputerze na historię to Ci podam). Koszt jest zależny od tego czy jest to kombi, sedan i czy jest z dachem otwieranym czy bez. W przypadku kombi (audi 100 c4) i z dachem, kosztowało chyba 550zł. Z sedanem to lipa straszna bo szybę przednią trzeba wyciągać i nie wiem czy w tym zakładzie to robią. Z tego co widziałem, to robią to bardzo profesjonalnie chociaż w zakładzie brudno jak w chlewie

- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7
Cześć
Koledzy gdzie i jakie wycieraczki przedniej szyby kupić? Wypatrzyłem w katalogu norauto firmy valeo i model vm302 pasujące jako jedyne na ten "cudowny" uchwyt. Oczywiście w sklepie ich nie mieli i sprzedawca powiedział, że do tego auta to dramat i nigdzie nie ma...Nie chce mi sie jakoś wierzyć. Doradźcie proszę gdzie podjechać po nie
Koledzy gdzie i jakie wycieraczki przedniej szyby kupić? Wypatrzyłem w katalogu norauto firmy valeo i model vm302 pasujące jako jedyne na ten "cudowny" uchwyt. Oczywiście w sklepie ich nie mieli i sprzedawca powiedział, że do tego auta to dramat i nigdzie nie ma...Nie chce mi sie jakoś wierzyć. Doradźcie proszę gdzie podjechać po nie
- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7
Ze mną jak zwykle nie wiadomo, ale postaram się zawitać. Monia kupiłem sobie wycieraczki bosch w Wandzie, 125zł i jestem bardzo zadowolony, przy okazji norauto nie polecam bo mi tam specjaliści powiedzieli, że do tego auta to znalezienie wycieraczek graniczy z cudem... cóż, cuda się zdarzają.The Rock pisze:dalsim1, marvin, , Będziecie w poniedziałek
Byłem wczoraj w Lublinie bo wspólnik auto kupował. Przy okazji miałem okazję pozwiedzać nówkę audi A8L... W środku jest piękniejsza od Wawelu, od pałacu Potockich we Lwowie nawet, przebija nawet rozebraną licealistkę

Pojechaliśmy po bmw (o gustach się nie dyskutuje), ale wałek straszny był. Ja takiego trupa to nie spotkałem jak szukałem swojego auta, a na zdjęciach to chyba inne auto było ale w tej samej wersji. Na odchodne splułem mu to auto, sam takich zachowań nie pochwalam, ale nie mogłem się powstrzymać bo prawie 600km w sumie zrobiliśmy żeby zamiast auta bez wkładu finansowego zastać na miejscu rupiecia krzyczącego w bólu "dobijcie mnieeeee".
To zdjęcie obrazuje stan całego samochodu. ta "beatka" była cała jak ten znaczek...
http://moto.allegro.pl/bmw-e46-320d-150 ... 37418.html A tutaj link do ogłoszenia, cukiereczek normalnie