grzemo pisze:Hana zielona może być za wydajna do Twojego silnika, bo z tego co zauważyłem to już do 2,8 jest prawie na styk przy ciśnieniu 1 bar. Ale
może wypowie się jeszcze ktoś kto montuje lpg.
A co do wyboru to się nie zastanawiaj tylko bierz hana (miałem magicy więc mam porównanie), są z wtykiem typu valtek.
Misha pisze:czy da się założyć wtryski do listwy którą mam, czy muszę kupowac nową listwę specjalnie pod te wtryski?
Zakładaj pojedyncze, można ładnie schować pod osłoną.
Osłona jest już niestety pocięta, więc nie ma to znaczenia... a jak nie ma znaczenia to chodzi o kasę

jeżeli nie musiałbym zakładać nowej listwy to zawsze parę złotych w kieszeni zostaje zwłaszcza, że wczoraj oddałem do naprawy sterownika ABS-u no i 200 pękło

A więc jeszcze raz:
1. czy da się założyć wtryski do listwy którą mam, czy muszę kupowac nową listwę specjalnie pod te wtryski?
2. czy wtyki będą pasować - nie jestem pewien czy magic jest taki sam jak valtek.
3. czy hany będa dobrze pracować z reduktorem który mam Magic III. Reduktor jest prawie nowy (prawie bo po regeneracji na gwarancji) także pracuje stabilnie i bąków do ukł chłodzenia nie puszcza.
No i pytanie dodatkowe zielone czy czerwone??
Po tym jak miałem zavoli zeta N to jestem trochę uczulony na brak mocy więc nie chciałbym mieć za słabych

Pozdrawiam
M