no reduktor padło bo tomasetto jakis do 175Km chyba kiedys dokładnie sprawdzałem po nr. (auto było słabsze na LPG ale jakos dawało rade, fakt ze przy 10l LPG w baku , przy bucie przełaczał na PB) mysle własnie nad kme gold ale na wiosne chce naprawdopodobniej sprzedawac fure wiec nie chce pchac kolejnego tysiaka w nia , no ale jesli to bedzie jedyne wyjscie do tego aby instalacja smigała dobrze to zapewne kupie , ale tu pytanie jak bede musiał przerabiac węże itp , dowiadywalem sie ze za montarz rduktora i wtrysków skasuja mnie 350-400zł wiec nie malo plus za regi 280zł plus reduktor około 300 i robi nam sie tys
co do regulacji to tak juz wstepnie sie orientowałem jak to sie odbywa potrzebna cewka/zasilacz i miernik cisnienia na necie jest jakis za 80zł
a jak wyglada trwałosc regów bo jak czytam valtek po 10k nadaje sie do regulacji
a wizualnie regi sa podobne do valteków z czego wynika ich lepsza wydajnosc sa szybsze ? bo nie chciał bym padła na troche lepsze padlo wymieniac
a co do majsterkowania to tak w zasadzie poza rozrzadem robie wszystko sam na rozrzad wole miec papier na wszelki wypadek

a na reszte czesci mam paragony faktury wiec przy odsprzedazy wszystko zaprezentuje potencjalnemu kupcowi