Pamiętam w swoim poprzednim aucie z LPG we Wrocławiu poniżej 15 cięzko mi było zejsc, a w rodzinnym małym mieście to spokojnie 12 miałem.
tez mi sie tak wydaje, tym bardziej ze tak jak pisałem , dawałem mu czadu i to ostro, wiec sie nie dziwie, a fassi1, to z tego co pamiętam to mieszka w angli chyba,golob pisze:Mi sie wydaje ze 15 to bardzo przyzwoite spalanie przy Warszawie,
Fakt Kepno to mala miescina ale obecnie mieszkam w Anglii i jezdze tylko do pracy 10km wiec polowa drogi na nierozgrzanym i polowa w trybie miejskim. Czu butowanie, czy miasto czy cokolwiek to nie pali mi wiecej jak 15 wiec 15 po wawie z butem przy masie budy A6 wydaje mi sie ze jest to ok. Silnik nie duzy 1.8T ale masa auta spora wiec cos za cos.golob pisze:Mi sie wydaje ze 15 to bardzo przyzwoite spalanie przy Warszawie, miasto miastu nie równe, fassi1 pisze ma w opisie Kępno więc bez obrazy żadnej ale to wogóle prawie jazda miejska nie jest. Pojeździj w cyklu mieszanym, no i spokojnie zwyczajnie po mieście i wtedy sprawdź spalanie.
Pamiętam w swoim poprzednim aucie z LPG we Wrocławiu poniżej 15 cięzko mi było zejsc, a w rodzinnym małym mieście to spokojnie 12 miałem.