Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[ A6 C5] problem z ogrzewaniem brak reakcji....

Układ chłodzenia, ogrzewanie i klimatyzacja
karol_srem
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: karol_srem » 30 paź 2011, 09:00

nejlepszym sposobym na to wszystko bedzie jak podjade do jakiegos elektronika samochodowego żeby podłączył mi vaga i wtedy bede wiedział czarno na białym co jest grane.... bo widze że po omacku to raczej do niczego nie dojdziemy :) mysle ze doagnostyka vagiem jest najlepszym rozwiazaniem:) jest ktoś z okolic poznania kto by mi to zrobił???

[ Dodano: 2011-10-30, 17:17 ]
dziś jak jechałem to temperature miałem ustawioną po obydwóch stronach na 22 stopnie leciało dosyć chłodnawe powietrze moim zdanie po winno być bardziej ciepłe jak to które leciało raz poraz tylko leciało ciutke cieplejsze były poprostu jakie chwilówki kiedy leciało naprawde cieplejsze wszystko to naprawde czarna magia .....

_Marek_

Post autor: _Marek_ » 06 lis 2011, 21:42

karol_srem, podlacz vaga. bo tak to sobie mozna gadac i gadac.
sprawdz, czy nie ma bledow najpierw.
wypiecie jednej kostki powoduje, ze niewazne jaka temperature ustawisz, to i tak bedzie leciec gorace powietrze.

vag i tyle.

karol_srem
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: karol_srem » 06 lis 2011, 21:58

dzis miałem ustawione na 21,5 stopnia i tak sobie leciało na przemian raz cieplejsze raz chłodniejsze to powietrze efekt był dokładnie taki jak czasem w niektórych autach jest zapowietrzony układ chłodzenia.... w AUDI A6 wiem ze układ sam sie odpowietrza dlatego to raczej nie jest przyczyną w środre jade do elektronika niech to sprawdzi co tam jest grane... Marekwroc o jakim wypięciu kostki ty piszesz??? bo nierozumiem....

ladaril
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: ladaril » 07 lis 2011, 21:06

Witam. mam pytanko o ogrzewanie, a mianowicie czy bez webasto i pompki cyrkulującej będzie działać ogrzewanie? bo u mnie nie działa :(

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja