to jest wersja dla ruchu lewo badz prawostronnegoModrzej pisze:panowie moze wy wieci oco chodzi w tym czyzby zmienial sie kat padania swiatla taka alternatywa w ustawieniach xenon range 55
Channel 023: Tourist Solution
When driving in countries where driving is performed on the opposite side as in the native country the headlights must be changed over to avoid blinding the oncoming traffic.
0 = Disabled
1 = Enabled
[A6 C6 ALL] Ciekawe kodowania
- pama
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Forum Tomasz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
- Modrzej
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Piotr
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 174KM
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
to czyli wystarczy przestawic i nietrzeba zadnych naklejek naklejac na klosze tak to rozumie i zjakim to skutkiem dziala czy nie zaduzo przycina swiatlo
Ostatnio zmieniony 14 lut 2012, 11:04 przez Modrzej, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Club RS6
W A4 B8 robisz to z poziomu MMipama pisze: PS. W 8N (Audi TT) jest o tyle latwiej, ze wystarczy wsadzic reke i przestawic klapke/blende w kloszu i po sprawie.
[ Dodano: 2012-03-04, 17:45 ]
Podałbyś może namiary na tego gościa?fenomenalny pisze:u mnie gosciu sciaga za 200zl:) i nie musze jechac do serwisu.
-
Społeczność Audi A6
Koledzy jestem po wymianie modulu komfortu i teraz moge zakodowac swiatla awaryjne ale:)..
Channel 050: Adaptive Brake Light Kanał 050: Adaptacyjne światło hamowania
* +1 = Emergency Brake Blinking +1 = Hamulec awaryjny Miga
* +2 = Brake Light Surface Amplification (only Sedan) +2 = Lekka Brake Amplification powierzchni (tylko Sedan)
o co chodzi jesli wybiore 1 i o co chodzi jak wybiore 2?
Czy wogole gdzies znajde jak zakodowac od podstaw komfort?
Channel 050: Adaptive Brake Light Kanał 050: Adaptacyjne światło hamowania
* +1 = Emergency Brake Blinking +1 = Hamulec awaryjny Miga
* +2 = Brake Light Surface Amplification (only Sedan) +2 = Lekka Brake Amplification powierzchni (tylko Sedan)
o co chodzi jesli wybiore 1 i o co chodzi jak wybiore 2?
Czy wogole gdzies znajde jak zakodowac od podstaw komfort?
-
d(o_o)b
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2005
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
jak to napisał szczerba2, cytuje w moim temacie " ÂŚwiatła awaryjne [VCDS]"
to sa swiatla awaryjnego - naglego hamowania, czyli przt okreslonych warunkach przy gwaltownym hamowaniu-pedal w podloge. Wraz ze stopem uaktywnia sie kierunki awaryjne co bedzie sygnaliowane kontrolka na wlaczniku druga opcja to wzmocnienie jaskrawosci swiatel hamowania . Mozesz smialo sobie wpisac 3=1+2i bedziesz mial full pakiet adaptacyjnego hampla.
-
Społeczność Audi A6
-
Społeczność Audi A6
0x4B25A, co kierunkowskazy? nic nie widze by na desce swiecilo podczas hamowania. Jako ciekawostke podam ze jadac sciagnac ochrone komponentu juz zaloznym nowym modulem kofortu gdy hamowalem od razu zalaczaly sie swiatla awaryjne ale nie bylo tego widac na desce , ani nie bylo slychac w aucie, o aktywnych kierunkowskazach poinformowano mnie przez CB 
-
0x4B25A
fenomenalny, no to nie wiem... w Renault Megane jak kiedyś jeździłem, jak hamowałeś ostro, to normalnie się awaryjne włączały i było to widać na desce...
Może tu stwierdzili, że nie potrzebne... ale mówisz, że jednak sie załączają, więc nie pozostaje nic innego, jak sprawdzić, z kimś jadącym za Tobą, czy LEDy (zakładam, że takie masz) świecą inaczej... mocniej...
Wspomniałem o deszczu, bo są funkcje, które uruchamiane są w trudnych warunkach np. oczyszczanie tarcz hamulcowych... musi być deszcz i włączone wycieraczki...
Może tu stwierdzili, że nie potrzebne... ale mówisz, że jednak sie załączają, więc nie pozostaje nic innego, jak sprawdzić, z kimś jadącym za Tobą, czy LEDy (zakładam, że takie masz) świecą inaczej... mocniej...
Wspomniałem o deszczu, bo są funkcje, które uruchamiane są w trudnych warunkach np. oczyszczanie tarcz hamulcowych... musi być deszcz i włączone wycieraczki...
-
Społeczność Audi A6
-
szczerba2
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Marcin
- Rocznik: 2003
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Skrzynia: Tiptronic
panowie o ta sygnalizacje jesli chodzi to jak zalaczy kierunki to powinna migac tez lampka na awaryjkach aby zasygnalizowac dzialanie i aby kierowca mogl je wylaczyc , jes tez opcja modulow ze kierunki sa automatycznie wylaczane po calkowitym zatrzymaniu lub w chwili przyspieszenia. Jesli biega o jaskrawosc to jak kolega wyzej pisal musza byc ledy i one sa wowczas mocniej wysterowane -jasniej swieca , tak przynajmniej wynika z opisu ale jest to trudne do zauwazenia.
Naprawa Audi A6 C6.
Forum Audi A6
Problem Audi A7.
Forum Audi A6
Problem Audi A7.