[A6 C6 ALL] Ciekawe kodowania
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Karol
- Rocznik: 2015
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.6 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Czytam i czytam i nadziwić się nie mogę.
ÂŚwiatła deszczowe
co może wymyślić człowiek ,który nie potrafi przetłumaczyć kilku słów z angielskiego...
Ta opcja to aktywacja lub deaktywacja czujnika deszczu/zmierzchu
Ponieważ ten czujnik nie występuje osobno tylko w pakiecie - czujnik wody na szybie i fotorezystor, został tak opisany.
Odpowiada za automatyczne włączanie świateł i wycieraczek , a nie jak myślą niektórzy za światła deszczowe.
Wiadomo że jak pada deszcz to się robi ciemniej i się światła się włączą.
ÂŚwiatła deszczowe

Ta opcja to aktywacja lub deaktywacja czujnika deszczu/zmierzchu

Ponieważ ten czujnik nie występuje osobno tylko w pakiecie - czujnik wody na szybie i fotorezystor, został tak opisany.
Odpowiada za automatyczne włączanie świateł i wycieraczek , a nie jak myślą niektórzy za światła deszczowe.
Wiadomo że jak pada deszcz to się robi ciemniej i się światła się włączą.
Mam pytanie.
Zmieniłem u mnie światełka na poliftowe z ledami, teraz szukam borda z minimum literka K aby się ściemniały automatycznie.
Na wszystkich fotkach ILM z allegro sa dwa rzędy cyfer np:
4F0 907 279
SW 4F0 910 279 K
Czy to oznacza, że jak go kupie będzie obsługiwał światła led bez problemów?
Zmieniłem u mnie światełka na poliftowe z ledami, teraz szukam borda z minimum literka K aby się ściemniały automatycznie.
Na wszystkich fotkach ILM z allegro sa dwa rzędy cyfer np:
4F0 907 279
SW 4F0 910 279 K
Czy to oznacza, że jak go kupie będzie obsługiwał światła led bez problemów?
No tak, zapomniałem o tym 
Weź pod uwagę jeszcze opcję dokupienia przetwornicy/modułu który będzie ci ściemniał ledy przy włączonych światłach mijania (dużo taĂąsza opcja i nie trzeba ściągać CP)
http://allegro.pl/sterownik-modul-lampy ... 02447.html

Weź pod uwagę jeszcze opcję dokupienia przetwornicy/modułu który będzie ci ściemniał ledy przy włączonych światłach mijania (dużo taĂąsza opcja i nie trzeba ściągać CP)
http://allegro.pl/sterownik-modul-lampy ... 02447.html