[A6 C6] Słaba Słabego
[A6 C6] Słaba Słabego
i to by bylo na tyle w klubie a6
Ostatnio zmieniony 05 cze 2013, 16:57 przez Jestem Slaby, łącznie zmieniany 46 razy.
- elvis220280
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
jak dla mnie + i - sa takie ... jest to moja ocena
dla kogos moze byc zupelnie odwrotnie 
+
fotele
polift ( po 2006 )
kiera
-
mmi bez koloru
podstawowy klimatronik
brak ledow z tylu
brak xenonow
malo mocy
... wiekszosc minosow da sie wyeliminowac
fajnie ze jest juz to po 2006r gdzie masz juz czarne zegary i panel klimatronika itp...
wyglada to duzo lepiej niz wersja do 2006r gdzie te rzeczy byly szare... no i dobrze ze nie masz podstawowych siedzen 
szerokosci i oby sie sprawowala
ps. masz mmi bez kolorowego wyswietlacza ... ale moj kolega ma rowniez brak kolorowego wyswietlacza a w dodatku ma duzo ubzoszy panel mmi
![Obrazek]()

+
fotele
polift ( po 2006 )
kiera
-
mmi bez koloru
podstawowy klimatronik
brak ledow z tylu
brak xenonow
malo mocy
... wiekszosc minosow da sie wyeliminowac

fajnie ze jest juz to po 2006r gdzie masz juz czarne zegary i panel klimatronika itp...

szerokosci i oby sie sprawowala
ps. masz mmi bez kolorowego wyswietlacza ... ale moj kolega ma rowniez brak kolorowego wyswietlacza a w dodatku ma duzo ubzoszy panel mmi
Bylo: a4 b5 1.9tdi 140KM, TT 1.8T 180KM, S6 C5 4.2 340KM, S6 C6 5.2 435KM, A8 D3 4.2 334KM
Jest: Corvette C6 6.0 404KM viewtopic.php?t=61875
Jest: Corvette C6 6.0 404KM viewtopic.php?t=61875
to takie szybkie pytanie.
o co kaman z nawiewem.
jeśli mam [ON/OFF], [ECON] i [strzałkę do obiegu] to jak odpalić nawiew bez klimy. Bo zawsze po przekręceniu galki od siły nawiewu nie idzie nic zmienić. Musi być on.
W golfie V którego miałem od tego to zależało - czyli od siły nawiewu 0 to 0, 5 to max.
tu jest 0 to 0, max to 0, tylko przy on chodzi ;P
a jak dam on/off to chłodzi na minimalnej temperaturze. Ja nie chce jeździć z klimą, tylko chce mieć włączony nawiew. Jest taka możliwość? wtf?
o co kaman z nawiewem.
jeśli mam [ON/OFF], [ECON] i [strzałkę do obiegu] to jak odpalić nawiew bez klimy. Bo zawsze po przekręceniu galki od siły nawiewu nie idzie nic zmienić. Musi być on.
W golfie V którego miałem od tego to zależało - czyli od siły nawiewu 0 to 0, 5 to max.
a jak dam on/off to chłodzi na minimalnej temperaturze. Ja nie chce jeździć z klimą, tylko chce mieć włączony nawiew. Jest taka możliwość? wtf?
- pawko
- Forum Audi A6 / A7
po pierwsze fajnie,ze masz avanta mi się bardziej podobają niz sedany ładna sztuka dobrze,ze srebrna bo nie widac na niej wiele rzeczy na mojej czarnej wszytsko widać. Ale bryka piekna mi sie tam podobaja drewniane stawki wew. GRatuluje wózkaJestem Slaby pisze:to takie szybkie pytanie.
o co kaman z nawiewem.

Co do tej klimy to słyszałem w garazu audi w Bydgoszczy,ze w audi tak naprawdę nie można wyłączyc klimy i jak jest wlączony ECON to klima działa równeiz tyle,ze na pół gwizdka a jak wyłączony ECON to normalnie na 100%
Moim zdaniem bzdura. Nie działa sprężarka, więc nie działa klima... Jak przytrzymasz dłużej ECON lub OFF, w zależności od rocznika, to 'położysz' łącznie z nawiewem...pawko pisze:Co do tej klimy to słyszałem w garazu audi w Bydgoszczy,ze w audi tak naprawdę nie można wyłączyc klimy i jak jest wlączony ECON to klima działa równeiz tyle,ze na pół gwizdka a jak wyłączony ECON to normalnie na 100%