co to za ryjek założyłeś?Jestem Slaby pisze:ciutkę odświeżyłem temat
hej a mapki masz na CD bo przydała by mi się aktualizacja

http://allegro.pl/grill-audi-a6-4f-04-0 ... 51109.html ten oto zacny tani jak barszcz grillelvis220280 pisze:co to za ryjek założyłeś?Jestem Slaby pisze:ciutkę odświeżyłem temat
hej a mapki masz na CD bo przydała by mi się aktualizacja
powiem Ci, że nieRASUK pisze:Jestem Slaby powaznie zalozyles ten grill? Kurde juz chyba lepiej z ori SE latac niz z jakas chinszczyzna.. (czy nie...?)
zgadzam się, iż na czarnym będzie wyglądał lepiej. nie mniej jednak komponuje się z wstawkami przy halogenach i z daleka wygląda dobrze. dorzucam jeszcze przyciemnione szyby no i felgi mam czarno-srebrne na lato, także troszkę lepiej to będzie wyglądało.igorw pisze:Jestem Slaby, taki sam kupiłem :D czekam na wiosnę żeby załozyć. Myślę jednak, żeby przelakierować na czarny mat bo ten kolor nie jest idealnie czarny.
Moim zdaniem - nie obraź się - nie wyglada dobrze na Twoim aucie. Moje jest czarne więc liczę, że będzie lepiej.
powiem Ci iż myślę, żeby kupić dip i zrobić lusterka, dyfuzor i może przelecę też grill (może właśnie nawet ten ORI)... Ale był czarny i jest (zobacz poniżej)igorw pisze:Teraz lepiej. Ale nie wydaje Ci sie, że nie jest idealnie czarny tylko lekko szary? Ja przelecę go czarnym matowym.Jestem Slaby pisze: tak wygląda profilowo
zgadzam się, że ich wyglądają lepiej.RASUK pisze:dobra caly czarny wyglada super na srebrnej budzie zgadzam sie, ale ten twoj grill z tym pasem w poprzek to porazka. 100 razy lepszy 'efekt' robi zwykly grill pomalowany na czarno. OMI to OMI a nie jakies zamienniki - to moje zdanie.
ps: grille z foty kolegow robia wrazenie to fakt, ale jak sam widzisz oba sa ori.
pzodro