[allroad C5 2.7 Biturbo 280 KM]
The Rock, dzięki kolego! Te felgi http://moto.allegro.pl/ronal-20-z-opona ... 51347.html to faktycznie miazga!
Niestety zamówiłem juz dziś 2-gi komplet oryginalnych (takich jak na focie) i będę je malował na grafitowy metalic.
Niestety zamówiłem juz dziś 2-gi komplet oryginalnych (takich jak na focie) i będę je malował na grafitowy metalic.

Ostatnio zmieniony 22 mar 2011, 23:09 przez marpis, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
Tak jak The Rock napisał dokładnie te ostatnie RONALE do twojej by bardzo pasowałyThe Rock pisze:Auto po malowaniu wygląda po prostu super ale brakuje felgi i ja bym tu widział coś takiego http://moto.allegro.pl/19-oxigin-5x112- ... 44009.html lub http://moto.allegro.pl/felgi-ram-z-opon ... 34309.html a najbardziej te http://moto.allegro.pl/ronal-20-z-opona ... 51347.html

< Nigdy nie jedż szybciej ..
.. niż Twój anioł stróż potrafi latać >
.. niż Twój anioł stróż potrafi latać >
Ponieważ skórze należał się drobny retusz, przeprowadziłem samodzielnie renowację za pomocą środków z Lederzentrum.pl.
Z efektów jestem bardzo zadowolony. Co prawda delikatnie nie trafili z jednym kolorem, ale moim zdaniem wygląda bardzo fajnie, więc go zostawiłem
![Obrazek]()
Co prawda to jeszcze nie koniec zabawy, ale pierwsze efekty już widać
Muszę jeszcze przemalować dźwignię od ręcznego, bo delikatnie odbiega kolorem, zagłówki i tylne siedzenia, ale jak to mówią - nie wszystko na raz
Z efektów jestem bardzo zadowolony. Co prawda delikatnie nie trafili z jednym kolorem, ale moim zdaniem wygląda bardzo fajnie, więc go zostawiłem

Co prawda to jeszcze nie koniec zabawy, ale pierwsze efekty już widać

Muszę jeszcze przemalować dźwignię od ręcznego, bo delikatnie odbiega kolorem, zagłówki i tylne siedzenia, ale jak to mówią - nie wszystko na raz

Co do tematu felg to najlepsze są felgi skręcane 17'' które masz, gdyż są wytrzymałe i super wyglądają tylko cena 3000 zl na alledrogo odstrasza. Allroad to przede wszystkim klasa więc wszystko powinno być seryjne.
Co do silnika do 2.5 TDI w mojej opinii jest wystarczający do tego auta tylko dużo pali w zimie niestety
.
Co do silnika do 2.5 TDI w mojej opinii jest wystarczający do tego auta tylko dużo pali w zimie niestety

Mat33usz, kupiłem właśnie niedawno drugi komplet takich skręcanych, tylko teraz kombinuję z malowaniem 
Jeden komplet felg oddałem do renowacji i pomalowałem na grafitowy metalic. Zrobiłem przekładkę i teraz te co miałem na aucie oddałem do renowacji i pomaluję je na jasno srebrny.
Następnie pozamieniam w obu felgach te dokręcane dokładki. Robiłem już przymiarki i efekt jest bardzo fajny
Jak wróci mi drugi komplet z renowacji to zrobię przekładkę i zamieszczę foty

Jeden komplet felg oddałem do renowacji i pomalowałem na grafitowy metalic. Zrobiłem przekładkę i teraz te co miałem na aucie oddałem do renowacji i pomaluję je na jasno srebrny.
Następnie pozamieniam w obu felgach te dokręcane dokładki. Robiłem już przymiarki i efekt jest bardzo fajny

Jak wróci mi drugi komplet z renowacji to zrobię przekładkę i zamieszczę foty

- Mlodyrzeszow
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Henryk
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Super, że kupiłeś skręcane. Nie ma to jak allroad na oryginalnych felgach. Zazdroszcze alu bo sam przymierzam się do skręcanych, aby wrzucić na zimę a na lato mieć te "zwykłe" allroadowskie. Uważam, że taka konfiguracja jest lepsza ale skoro masz dwa kolory tych samych tez będzie dobrze. A co do zderzaków ciekawy efekt dało pomalowanie, choć wolę jak zderzaki i błotniki się odznaczają od reszty. Szerokości i bezawaryjności bo allroadzik lubi być kapryśny.marpis pisze: kupiłem właśnie niedawno drugi komplet takich skręcanych, tylko teraz kombinuję z malowaniem