[A6 C5 AFN 98'] Kiera C6, 19 cali, Gleba, ÂŚciema, |str.3|
-
- Forum Audi A6 / A7
- Mayhem
- Forum Audi A6 / A7
Crissi, jak ta kiera ma się do sterownika poduszki ? odpali sterownik tą poduszkę ? Bo jeśli wychodzi na to że tak to każdy inny sterownik odpali poduchę ? Co z przyciskami na kierownicy ?
Gleba konkretna
Pierwszy raz widzę antenkę na dachu, chyba mało widziałem C5 , tak było w serii ?
Powiedź mi jeszcze nie widzę u ciebie wkładki na kluczyk w drzwiach kierowcy ? > sam nie mam ale zmusiła mnie sytuacja , a u ciebie co się stało ?
Gleba konkretna

Pierwszy raz widzę antenkę na dachu, chyba mało widziałem C5 , tak było w serii ?
Powiedź mi jeszcze nie widzę u ciebie wkładki na kluczyk w drzwiach kierowcy ? > sam nie mam ale zmusiła mnie sytuacja , a u ciebie co się stało ?
CCCO AUDI A6 C5 1.9 TDI AFN 110 KM ;
* Climatronic, 4x Airbag, 2x heated and electric seats, Xenon lights *+ Alloys wheels 18" 225/40 *
+ tempomat
^ Szybkiego powrotu do zdrowia Robert ^ Fan F1
* Climatronic, 4x Airbag, 2x heated and electric seats, Xenon lights *+ Alloys wheels 18" 225/40 *
+ tempomat
^ Szybkiego powrotu do zdrowia Robert ^ Fan F1
- Crissi
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Sławek
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.2 230KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Mayhem, Tak poducha bez problemu pasuje sa tam 2 miejsca na kostki. Wiazke podpinamy pod pomaranczowe wejscie a zielone zostawiamy. No niestety z multifunkcja nie jest tak kolorowo bo w c6 wiazki ida po canie a c5 przed liftem nie ma cana. Wkladki nie mam ze wzgledu na bezpieczenstwo
Lepiej sie spi.
tensknis, Mi rowniez sie nie podoba styl c6 tzn przerabianie przodow itp ale zobaczylem taka kierownice na jakims zagranicznym forum w c5 i odrazu mi sie spodobalo:)

tensknis, Mi rowniez sie nie podoba styl c6 tzn przerabianie przodow itp ale zobaczylem taka kierownice na jakims zagranicznym forum w c5 i odrazu mi sie spodobalo:)
- wachu153
- Forum Audi A6 / A7
GLEBA
Hejka,Crissi pisze:...Audi dostalo troche zmian. Zawitala gleba oraz kierownica od Audi A6 C6. Mam tez przykra wiadomosc lewa strone mam przerysowana delikatnie ale bede to lakierowal bo mam sprawce. Zdjecia wczorajsze:
Napisz na czym polega gleba u ciebie - gwint czy jakiś zestaw amorów i sprężyn.
U siebie musze obniżyć przód koniecznie i nie wiem jak

było FWD, było RWD, jest QUATTRO 

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel