Autko naprawdę bardzo ładnie się prezentuje

Tyle roboty co wymiana żarówekCrissi pisze:Fajny mod z tymi halogenami, osobiscie zrobil bym tak ale z dlugimi swiatlami jako do jazdy dziennej. Ciekawe ile to roboty?Widze ze Twoj projekt idzie do przodu, moj powoli tez. Powodzenia!
Nie o to chodzi kolego, bo nawet bym nie chcial ledowej zarowki tylko zwykla. Chodzi mi o kwestie podlaczenia aby dlugie sie wlaczaly jako dzienne przez przelacznik.MichalN pisze:Tyle roboty co wymiana żarówekCrissi pisze:Fajny mod z tymi halogenami, osobiscie zrobil bym tak ale z dlugimi swiatlami jako do jazdy dziennej. Ciekawe ile to roboty?Widze ze Twoj projekt idzie do przodu, moj powoli tez. Powodzenia!
![]()
ÂŻarówka ledowa wygląda i montuje sie tak samo jak zwykła z żarnikiem, różni się tylko tym, że zamiast szklanej baĂąki ma rdzeĂą z odpowiednią ilością ledów. Zwykle im więcej tym trochę drożej i więcej światła, jednak zapewniam Cię, koszt wcale nie jest wysoki:)
ja tak zrobiłem w mojej ale rezania jest więcej - zajęło mi wszystko 3 h + moduł 50 plnCrissi pisze:Fajny mod z tymi halogenami, osobiscie zrobil bym tak ale z dlugimi swiatlami jako do jazdy dziennej. Ciekawe ile to roboty?Widze ze Twoj projekt idzie do przodu, moj powoli tez. Powodzenia!