[A6 C5] 1.9 TDI by Mayhem ;) 18", Xenon ...
- Mayhem
- Forum Audi A6 / A7
Damiano, Nie widziałem nigdy elektrycznych lusterek, zapewne jest tam jakiś silniczek, wydaje mi się że jednak obudowa powinna pasować, ale na 100% nie dam Ci gwarancji. Powiedz mi, lusterka automatycznie składają się jak zamykasz z pilota ? Asferyczne lepsze, tylko też musisz dobrać odpowiednie szkła, bo jak zamówisz do przedlifta to przyślą Ci prawe małe 

CCCO AUDI A6 C5 1.9 TDI AFN 110 KM ;
* Climatronic, 4x Airbag, 2x heated and electric seats, Xenon lights *+ Alloys wheels 18" 225/40 *
+ tempomat
^ Szybkiego powrotu do zdrowia Robert ^ Fan F1
* Climatronic, 4x Airbag, 2x heated and electric seats, Xenon lights *+ Alloys wheels 18" 225/40 *
+ tempomat
Nie mam składanych z pilota, porostu przy tym pokrętle co się ustawia lusterko to w lewo o 45 stopni włączamy regulację lewego lustra, w prawo o 45 stopni prawego lustra a w prawo o 180 stopni jest składanie lusterek i wtedy się składaja jak chcemy np wjechać przez bramę jedną połówką:) No dokładnie jest tam silniczek i dlatego mogą nie pasować, ale niebawem się za to zabiorę to sprawdzę dokładnie. A z tym szkłem to Ty kupowałeś duże asferyczne jak zmieniałeś na duża obudowę z angola?? No a skąd kupić szkło od przed lifta skoro wszędzie sprzedają małe szkłą;/
Damiano
- Mayhem
- Forum Audi A6 / A7
Musisz po prostu popytać na allegro czy ktoś Ci dotnie pod wymiar albo może takie są, najzwyklejsze możesz zrobić u pierwszego lepszego szklarza
natomiast asferyczne pytaj po firmach. Ja mam lewe asferyczne i prawe zwykłe, nie zmieniałem jeszcze.

+ tempomat
+ tempomat
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Re: [A6 C5] 1.9 TDI by Mayhem ;) 18", Xenon ...
Boże... widzisz i nie grzmisz...Mayhem pisze: Modyfikacje wykonane:
(...)
* felgi model RS6 18" i od tego sezonu (2011) nowe średniej klasy oponki Barum Bravuris 2 z asymetrycznym bieżnikiem 225/40z dekielkami ori √
(...)
Modyfikacje planowane:
* otwieranie tylnej klapy z pilota 3P Ă
* dodatkowy pilot na 3 przyciski Ă
Stać Cię na drogie felgi, a nie stać na zakup, jak się należy temu wyższej klasy pojazdowi, porządnych opon?
Barum to nie klasa średnia - to zwykła budżetówka.
I po jaki czort Ci potrzebne te 225mm? Chcesz zdusić i tak niewiele liczące (sorry) stado koni?
Otwieranie klapy bagażnika z pilota jest moim zdaniem przydatną opcją. Nawet sam bym się o to pokusił. Ale ważniejsze jest dla mnie utrzymanie auta w jak najlepszej sprawności technicznej, niż przeróbki typu zmiany lamp na ledowe itp.
Nie obraź się, ale takie jest moje zdanie.
- adrian1115
- Forum Audi A6 / A7
- adrian1115
- Forum Audi A6 / A7
- Mayhem
- Forum Audi A6 / A7
Moreno, a ty po jaki czort kupiłeś benzyne żeby ją teraz gazować? boże widzisz i nie grzmisz .
Pisałem że barum to średniej klasy ale nie mam wiedzy na ten temat tak napisałem tylko, poza tym spisały się bardzo dobrze przez te lata jeszcze jeżdżą a 225 jest bo lubie sztywniejsza jazde niz na balonach. Autko zyskało w między czasie 23 konie dzieki turbawce od AWX i nowemu programowi. Moja audi jest już stara 17 lat ale nie uważam jak ty że jest z wyższej klasy auto dla mnie to średniak więc i ma słabe opony , lepsze byłyby tylko stratą pieniedzy bo i tak nie zostały by wykorzystane, a jeśli chodzi o inne rzeczy to staram się robić z pojazdem to co mi odpowiada, a twoje czepianie się bo tak to można nazwać jest nie na miejscu, nie gniewam się ale jeżeli sprawia ci to przyjemnosc to bardzo prosze.
Pisałem że barum to średniej klasy ale nie mam wiedzy na ten temat tak napisałem tylko, poza tym spisały się bardzo dobrze przez te lata jeszcze jeżdżą a 225 jest bo lubie sztywniejsza jazde niz na balonach. Autko zyskało w między czasie 23 konie dzieki turbawce od AWX i nowemu programowi. Moja audi jest już stara 17 lat ale nie uważam jak ty że jest z wyższej klasy auto dla mnie to średniak więc i ma słabe opony , lepsze byłyby tylko stratą pieniedzy bo i tak nie zostały by wykorzystane, a jeśli chodzi o inne rzeczy to staram się robić z pojazdem to co mi odpowiada, a twoje czepianie się bo tak to można nazwać jest nie na miejscu, nie gniewam się ale jeżeli sprawia ci to przyjemnosc to bardzo prosze.
+ tempomat
+ tempomat