długo szukałeś? Kupowałeś od prywaciarza czy od handlarza? NIe było problemu z podaniem VINU-u i z rezerwacją auta? Daj znać, bo też się rozglądam za plusem

W sumie miałem szczęście, bo tylko miesiąc. Fura jest ze Szwarjcarii od prywaciarza. Z podaniem vinu nie było problemu, z rezerwacją gorzej więc trzeba się było sprężyc. Cała operacja od ukazania się ogłoszenia trwała 2 dnidesigner pisze:toms,
długo szukałeś? Kupowałeś od prywaciarza czy od handlarza? NIe było problemu z podaniem VINU-u i z rezerwacją auta? Daj znać, bo też się rozglądam za plusemNajbardziej chciałbym niebieskiego z niebieską alcantarą na fotelach
Piękne zdjęcia, jeśli nie żartowałeś, to bardzo chętnie się zgłoszę i zareklamuje Twoją działalnosc wśród znajomych. Odwdzięczyc się mogę porządną diagnostyką autkaAwariall pisze:Piękny samochód :O idealny pod każdym względemwidzę ze jesteś z Wrocławia, za taki samochód masz u mnie sesje gratis!
http://kmkstudio.pl/reklama/index.html
pozdrawiam
Oczywiście że nie żartowałem, teraz pogoda nie wyjściowa. Myślę ze na wiosnę jak wyjdzie słonko i założysz letnie opony to można by podziałać, no chyba że by teraz przyprószyło na biało to plener mógł by być fajny.toms001 pisze: Piękne zdjęcia, jeśli nie żartowałeś, to bardzo chętnie się zgłoszę i zareklamuje Twoją działalnosc wśród znajomych. Odwdzięczyc się mogę porządną diagnostyką autka![]()