[ S6+ C4 V8 ] 4.2 manual :) FILMstory str.4
W sumie miałem szczęście, bo tylko miesiąc. Fura jest ze Szwarjcarii od prywaciarza. Z podaniem vinu nie było problemu, z rezerwacją gorzej więc trzeba się było sprężyc. Cała operacja od ukazania się ogłoszenia trwała 2 dnidesigner pisze:toms,
długo szukałeś? Kupowałeś od prywaciarza czy od handlarza? NIe było problemu z podaniem VINU-u i z rezerwacją auta? Daj znać, bo też się rozglądam za plusem Najbardziej chciałbym niebieskiego z niebieską alcantarą na fotelach
Podam Ci na PW mój kom, bo tutaj to można książkę pisac
Ceny za plusy nie są małe: http://www.autoscout24.ch/AS24Web/List. ... rsperpage=
Strona z ogłoszeniami fanatyków PLUSa http://www.s6plus.de/Automarkt.htm
AEL C4 AEL quattro ... sprzedałem
...jest S6 C4 PLUS 4.2 v8 326km 6gang
DIAGNOSTYKA VAG przed i po kupnie
Dzięki
Kurcze miałeś farta.
Co do cen to wiem że ok 10k ojro trzeba szykować. Narazie nie mam ciśnienia, ale spokojnie obserwuję ogłoszenia na mobile i autoscout24. Teraz będę patrzył jeszcze na stronkę przez Ciebie podaną :shock:
W sumie chciałbym mieć jedno z dwóch aut: S6+ lub RS2 - ceny zbliżone ( RS2 nawet ciut droższy ), ale szukam w miarę "igły" tzn. nie chcę, nie mam czasu i nie znam się na tyle żeby dłubać przy aucie. Chcę wymienić podstawowe rzeczy i cieszyć się jazdą. A auta tego typu wiadomo :arrow: cena już rośnie a nie spada, więc to inwestycja i nie łatwo takie znaleźć, bo przeważnie szybko się sprzedaje. Pocieszam się tym że trzeba amatora na auto 10 letnie lub starsze za 40-50 tys PLN :mrgreen:
PS Wolłabym plusa, bo większy i bez turbiny.......
Kurcze miałeś farta.
Co do cen to wiem że ok 10k ojro trzeba szykować. Narazie nie mam ciśnienia, ale spokojnie obserwuję ogłoszenia na mobile i autoscout24. Teraz będę patrzył jeszcze na stronkę przez Ciebie podaną :shock:
W sumie chciałbym mieć jedno z dwóch aut: S6+ lub RS2 - ceny zbliżone ( RS2 nawet ciut droższy ), ale szukam w miarę "igły" tzn. nie chcę, nie mam czasu i nie znam się na tyle żeby dłubać przy aucie. Chcę wymienić podstawowe rzeczy i cieszyć się jazdą. A auta tego typu wiadomo :arrow: cena już rośnie a nie spada, więc to inwestycja i nie łatwo takie znaleźć, bo przeważnie szybko się sprzedaje. Pocieszam się tym że trzeba amatora na auto 10 letnie lub starsze za 40-50 tys PLN :mrgreen:
PS Wolłabym plusa, bo większy i bez turbiny.......
- chester009
- Forum Audi A6 / A7
- Jaszczur-gl
- Forum Audi A6 / A7
- Awariall
- Forum Audi A6 / A7
Piękny samochód :O idealny pod każdym względem widzę ze jesteś z Wrocławia, za taki samochód masz u mnie sesje gratis!
http://kmkstudio.pl/reklama/index.html
pozdrawiam
pozdrawiam
Piękne zdjęcia, jeśli nie żartowałeś, to bardzo chętnie się zgłoszę i zareklamuje Twoją działalnosc wśród znajomych. Odwdzięczyc się mogę porządną diagnostyką autkaAwariall pisze:Piękny samochód :O idealny pod każdym względem widzę ze jesteś z Wrocławia, za taki samochód masz u mnie sesje gratis!
pozdrawiam
zbychu88 też spodziewałem się większego spalania, jednak zapas mocy pozwala na jedynie muskanie gazu podczas codziennej jazdy po mieście.
Baksik podłokietnik najlepiej wyrwac z jaiegoś rozbitka, mocuje się go do fotela, trzeba jedynie przedziurawic tapicerke, gwint do wkręcenia śruby wspawany jest fabrycnzie w fotel. Widzę, że Ty masz 100 c4,a nie a6, wiec musisz wymacac czy masz mocowanie, bo nie mam pewnosci czy przy setce było seryjnie mimo braku podłokietnika.
MarcinVAG nie ma lipy :-P , znaczek zakupiony w ASO. W 95% ludzie się nabierają.
Witaj. Dziękuję za dobre słowo. Nie założyłem karbonu, gdyż brakuje mi jednej listewki, a jakoś specjalnie jej poszukiwaniami się nie zajmowałem. Sam nie wiem dlaczego nie było karbonu na klimatronik i popielniczke, troche jak dla mnie to na minus...
- Awariall
- Forum Audi A6 / A7
Oczywiście że nie żartowałem, teraz pogoda nie wyjściowa. Myślę ze na wiosnę jak wyjdzie słonko i założysz letnie opony to można by podziałać, no chyba że by teraz przyprószyło na biało to plener mógł by być fajny.toms001 pisze: Piękne zdjęcia, jeśli nie żartowałeś, to bardzo chętnie się zgłoszę i zareklamuje Twoją działalnosc wśród znajomych. Odwdzięczyc się mogę porządną diagnostyką autka
Pozdrawiam.