[CGLC 2.0 177 KM] Numery OEM poduszek silnika
[CGLC 2.0 177 KM] Numery OEM poduszek silnika
Proszę o pomoc w dopasowaniu poduszek silnika 2.0 tdi cglc. Rocznik 2013, skrzynia manual. Mój VIN to: WAUZZZ4G9DN093518. Chciałbym się dowiedzieć jakie poduszki, o jakich nrach OEM powieniem zakupić. Mam też okazję kupić orginalną poduszkę z niedużym przebiegiem o nrze: 8R0199381B na stronę prawą - czy pasuje? To poduszka również do slinika 2.0 tdi tylko 190 km. W ETKA online są różne zakończenia literowe nrów, nie orientuję się dobrze, którą powinienem wybrać. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 04 paź 2019, 21:46 przez avaq320, łącznie zmieniany 1 raz.
Chcialbym poprosic o numery poduszek do auta z tym samym silnikiem,tyle ze multitronic.
Vin WAUZZZ4G3EN041450
z gory dziekuje
Vin WAUZZZ4G3EN041450
z gory dziekuje
Jak wygląda zapchany DPF? Przeczytaj w tym temacie a6-c7-diesel/wypalanie-dpf-a-gaszenie-s ... 94209.html
Dziekuje
[ Dodano: 2019-12-28, 19:06 ]
Czy nastepujace objawy moga swiadczyc o zuzytych poduszkach pod silnikiem? :
- “kopniecie” podczas mocniejszego dodania/odjecia gazu
- szarpniecie podczas uruchamiania silnika
- szarpanie podczas pelnego przyspieszania powyzej 140km/h,ale tylko z pelnym gazem i na obrotach powyzej 3 tys
- mrowienie auta na postoju
“Mechaniki mowia ze jak poduszki nie daja bledu,nie ciekna i nie sa pekniete to nie ma sensu wymieniac
[ Dodano: 2019-12-28, 19:06 ]
Czy nastepujace objawy moga swiadczyc o zuzytych poduszkach pod silnikiem? :
- “kopniecie” podczas mocniejszego dodania/odjecia gazu
- szarpniecie podczas uruchamiania silnika
- szarpanie podczas pelnego przyspieszania powyzej 140km/h,ale tylko z pelnym gazem i na obrotach powyzej 3 tys
- mrowienie auta na postoju
“Mechaniki mowia ze jak poduszki nie daja bledu,nie ciekna i nie sa pekniete to nie ma sensu wymieniac

Jak wygląda zapchany DPF? Przeczytaj w tym temacie a6-c7-diesel/wypalanie-dpf-a-gaszenie-s ... 94209.html
Bede zamawial poduszki w audi. Ktore numery podac? Jest jakakolwiek roznica? Parzylemmat1324 pisze:Numery są takie same jak podałem wcześniej. Jedynie w przypadku silnika 2.0 TDI CNHA są inne poduszki.
tez mniej wiecej w internetowej wersji etka i ktorys z numerow byl juz wycofany.
Pomozesz? 🙂
Dziekuje !