Mam tiptronica, więc nie mam dwumasu

. Wtryski fabryczne, DPF fabryczny, skrzynia bez remontu (jedynie wymiana oleju co 60 tysięcy km), zawieszenie jeszcze fabryczne, ale amorki mam już do wymiany, elektryka i elektronika bez zarzutu, wnętrzne i lakier niezniszczone. Powiem szczerze, że moja A6 wygląda lepiej niż niejedna igła z allegro, która ma przebieg dwukrotnie niższy

. Na aucie nie oszczędzam, więc nie ma z nim problemów.
[ Dodano: 2018-07-20, 22:31 ]
Jeśli trzeba wymienić np. tarcze z przodu, to wymieniam wszystko, czyli tarcze przód z klockami oraz tarcze tył z klockami + płyn hamulcowy.
Miałem do wymiany pompę wody przy przebiegu 420 tysięcy km, bo podciekała i trochę ubywało płynu, to wymieniłem wszystko: pasek zębaty pompy wysokiego ciśnienia wraz z napinaczem i rolką, pasek wielorowkowy wraz z wszystkimi rolkami i napinaczem oraz pompę wody. Wszystkie rolki były z 2011 roku, czyli z roku produkcji. Z racji tego, że do takiej wymiany trzeba zdemontować kolektor dolotowy, więc został wyczyszczony oraz dane nowe uszczelki.
Rok temu padła mi sprężarka, więc wleciała fabrycznie nowa DENSO, nowy skraplacz, osuszacz, dławik, a cały układ został wyczyszczony.
Jesienią przepaliła mi się żarówka przedniego prawego kierunkowskazu, więc na drugi dzień były założone dwie nowe z chromowaną powłoką (identyczne jak fabryczne).
Jeszcze jakieś pytania

?
[ Dodano: 2018-07-20, 22:37 ]
W aucie nie ma żadnych błędów. Jedynie czasami wyskoczy o niskim napięciu, ale to z racji wieku (7 lat) i przebiegu. Jeśli będzie taka potrzeba (np. jesienią), to będzie kupiony nowy akumulator i tyle.