Witam poduszki nie dawały mi spokoju a nie bardzo chciałem iść w używane , miałem dostępne w dobrej cenie LEMFORDER PODUSZKA SILNIKA 34740 01 niby nie pasują do tego auta , postanowiłem jednak poeksperymentować i zabrałem się za demontaż starych ,po zdjęciu prawej ,nie było widać że ma jakieś uszkodzenia ale w środku był dość spory luz na gumie ,pomierzyłem obie poduszki choć mają inną budowę to otwory i mocowanie łapy silnika jest identyczne, wtyczka też pasuje. Postanowiłem zamienić , poszło bez żadnych dodatkowych problemów. Odpaliłem silnik i co ciekawe od razu wyczuć można było różnicę na +

Pomyślałem że pojeżdżę 2 dni i wezmę się za demontaż lewej . Przejechałem może 200 km i postanowiłem zrobić lewą stronę , poduszka LEMFORDER też była innej konstrukcji ale wielkość i otwory,wtyczka pasują . Poskładałem wszystko i odpaliłem silnik , efekt silnik pracuje cicho po dodaniu gazu i zapaleniu czy gaszeniu czuć wyraźną różnicę.
Do dzisiaj na nowych poduchach przejechałem 1500 km i wszystko gra zupełnie inny samochód.
Jestem więc przekonany że mimo innego kształtu pasują i bez obaw można je montować do naszych aut.