metyoo pisze:ja mam i nie chwalę...xpbit pisze:Czytałem jeden temat to sobie chwalili tłumiki przelotowe w miejscach katalizatorów...
to w miejsce katalizatorów co masz wstawione

wstawiłem tłumiki przelotowe. jest ciszej niż puste puchy po wybebeszonych katach, ale to nie to samo, zawsze będzie głośniej niż z katami...xpbit pisze:metyoo pisze:ja mam i nie chwalę...xpbit pisze:Czytałem jeden temat to sobie chwalili tłumiki przelotowe w miejscach katalizatorów...
głośniej trochę będzie ale to będzie nadal rasowy dźwięk Vki a nie dziurawego tłumikametyoo pisze:wstawiłem tłumiki przelotowe. jest ciszej niż puste puchy po wybebeszonych katach, ale to nie to samo, zawsze będzie głośniej niż z katami...xpbit pisze:metyoo pisze: ja mam i nie chwalę...
arturn29 pisze:Dokładnie kolego, środek został wyrzucony byłem i widziałem.
Też myślałem aby wstawic jakies zamienniki ale mechanik stwierdził ze nie ma sensu bo to praktycznie nic nie zmieni oprócz metalicznego podzwieku. Chyba ze chcemy byc mega ekologami to mozna wstawiac nowe katy he
A kto pisał o pierdzeniu jak z dziurawego tłumika, bo ja raczej niexpbit pisze:
głośniej trochę będzie ale to będzie nadal rasowy dźwięk Vki a nie dziurawego tłumika![]()
chyba że masz coś nieszczelne przy tych przelotówkach w miejscach katów...
[
hmm.... z tłumika przelotowego nie powinno być metalicznego dźwięku trochę jak tłumik działa i normuje ciśnienie w układzie.
ale z pustych puszek po katach no to w sumie nie wiem jaki to może być dźwięk
Nie ma problemu , w tygodniu to załatwię.arturn29 pisze:Kolego jak mozesz to sprawdz mi numery i dostepnosc katalizatorow głownych lewy i prawy, z gory dzieki