no spoko ja u siebie zmieniałem przepływke właśnie na oryginalną używaną i nie pomogło jeszcze mam dziwne dławienie na obrotach musze podpiąć pod kompa zobaczyć czy coś z zapłonem bo podpinałem z miesiac temu i nie było a szarpał już ale sprawdzić można bo myśle nad kablami od świec może przebicie mam gdzieś. Byłem w gliwicach ostatnio u gości co sie zajmują skrzyniami i powiedziali mi 5 tys za kompletną skrzynie rozbierają i robią i rok gwarancji na to jest niby i mówią ze jak złożą a coś nie tak to od nowa ale nie wiem bo 5 tys. troche jest ... Jeszcze znajomy mi polecił gościa od skrzyni że niby sie zna i po niedzieli mam jechać do niego zobaczymy co mi powie i też dam znać jak coś.
[ Dodano: 2018-01-16, 00:15 ]
wymieniłem cewkę jedną i auto w 90% sie polepszyło szarpanie znikneło moze tam raz na jakis czas jak wjeżdźam pod górkę na 5 przy niskich obrotach ale przy moim przebiegu jeszcze kable wymienie i powinno byc ok mi sie wydaje

wiec sprawdź czy nie masz wypadania zapłony bo ja raz sprawdzałem i nie było a teraz miałem cały czas po 2-3 tyg wiec sprawdzić nie zaszkodzi jak masz gdzie

Pozdrawiam
[ Dodano: 2018-01-17, 14:04 ]
jednak ta cewka troche pomogła i dalej mam szarpania