Konkurs na film klubowiczów
- martinez1980
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Tomasz
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Nie poszedłem dalej w swoich modyfikacjach:)Coolibeer pisze:Kamień z serca :-D Bałem się że pójdziesz dalej w tych swoich modyfikacjach
Nie mogę Ci odpowiedzieć na to pytanie bo chcę by było to dopracowane na tip top ale myślę że za tydzień!!!Bolszakoof pisze:Kiedy zobaczymy film ? :-P
Aaaaaaj tam podkręciłem nic takiego nie zrobiłem ale taki comment byl mojej kobity: " oooooja wyzedł jak z salonu nie????" to słowa mojej kobiety:) też audi maniaczki:)absajler pisze:martinez1980, no to teraz to już naprawdę podkręciłeś moją ciekawość. Jestem ciekaw coś tam wyczarował z moją furką :-D
Też mi sie wydaje że będzie ciekawa rywalizacja:)slavi16 pisze:Panowie reżyserzy :!:
Te dwa piloty zapowiadają super filmy. Jeśli wszyscy, którzy zadeklarowali, stworzą na tym samym poziomie, to rywalizacja o główny film promujący zapowiada się bardzo zaciekle![]()
Szacuneczek za już wykonaną pracę i nie mogę się doczekać premiery
Dokładnie Robson nie wymiękaj tylko działaj a jak skonzysz dzialać to znowu działaj i tak aż nie skończysz filmuRobson pisze:Po obejzeniu tych zwiastunow ja sie poddaje, zreszta moj lapek i tak nie wyrabia.
- lukaszg8
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
Robson:Robson pisze:Po obejzeniu tych zwiastunow ja sie poddaje, zreszta moj lapek i tak nie wyrabia.
weź i rób a nie pie....rnicz :!: czekamy na twoje dzieło
[ Dodano: 2009-04-24, 20:34 ]
teraz ja trochę pomieszam :-P bo zrobiłem dzisiaj nowe fotki i są trochę ładniejsze :-D więc ogromna prośba do reszty reżyserów
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9b2 ... 8e834.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 2457f.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/44f ... 5ff3c.html
Wydaje mi się że to środkowe będzie najlepsze :-D
jak się uda to będę wdzięczny bo tamto foto mało specjalne
[ Dodano: 2009-04-25, 02:00 ]
panowie mam pytanie bo mam zdjęcia o tytule "P1070215" to jest nick USERa ? :-P bo mnie to jakoś nie wygląda hehe
i czekam na zdjęcia:
censored
Dziq_11
balaszkof
Audi 100 C4 Avant 94'r
-
Bolszakoof
lukaszg8, http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 63b15.html
Prosze
Od Balaszkof
:lol: :lol:
Zwiastun kozak
ale jesli moge sie wtrącic to nie pisałbym "samochody klubowiczów" bo to tak brzmi z lekka jak wystapienie Leppera.. :roll:
Moze "Nasze auta" czy cos w tym stylu...
Prosze
:lol: :lol:
Zwiastun kozak
ale jesli moge sie wtrącic to nie pisałbym "samochody klubowiczów" bo to tak brzmi z lekka jak wystapienie Leppera.. :roll:
Moze "Nasze auta" czy cos w tym stylu...
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: A6 C4 Forum
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Silnik: 2.4 170KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Diesel
- martinez1980
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
noooo ja czekam do jutra:) lukaszg8na jutro planuje nam pokazać swoją premierę 
ja czekam na : censored Dziq_11 Twiggy
ja czekam na : censored Dziq_11 Twiggy
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2009, 11:27 przez martinez1980, łącznie zmieniany 2 razy.
zwiastun baaardzo mi sie podobał
zwłaszcza ze sciezka konkretna :-P
Dzisiaj znowu myje autko wiec pstrykne pare fotek mozliwe.
Moja drobna sugestia: Moze tak kiedyś na zlocie jakiś filmik zrobić, lub w drodze na zlot. Taki tanieć z gwiazdami czy pływanie synchroniczne.
Filmik bedzie napewno bardzo ciekawy ale same zdjęcia w większej ilości mogą sprawić ze film stanie sie monotonny nudny i bedzie raczej usypiał. Więcej dynamiki by sie przydało
zwłaszcza ze te niunie kochają jezdzić :-P
To tylko moja mała sugestia, bez urazy (filmiki naprawde świetne) Czekam na całość :-D
Dzisiaj znowu myje autko wiec pstrykne pare fotek mozliwe.
Moja drobna sugestia: Moze tak kiedyś na zlocie jakiś filmik zrobić, lub w drodze na zlot. Taki tanieć z gwiazdami czy pływanie synchroniczne.
Filmik bedzie napewno bardzo ciekawy ale same zdjęcia w większej ilości mogą sprawić ze film stanie sie monotonny nudny i bedzie raczej usypiał. Więcej dynamiki by sie przydało
To tylko moja mała sugestia, bez urazy (filmiki naprawde świetne) Czekam na całość :-D
- martinez1980
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
jestem za!!! tym bardziej że właśnie prezentacje fotek ciężko nazwać "filmem" to po propstu pokaz jakiś tam slajdów z podkładem muzycznym i ewentualnymi efektami
Jestem za by nakręcić taki film, powiem więcej skrzyknąć sie tak by np ludzie z Warszawy ÂŚląska i innych większych miast czy to Poznań czy Szczecin (teraz tak sobie strzelam
) by wybrać miejsce pośredie iby każdy miał około połowę drogi do spotkania i w połowie drogi sie spotkać
i każdy nich nakręca film kamerą jak jedzie na spotkanie z innymi:
Wizja filmu: Każdy nakręca film od samego początku jak wyrusza z miasta
i wstawki typu: w kadrze godzina 9:00 Poznań i pokazane jak chlopaki wyjeżdżają, za chwilę kadr sie zmienia i 9:30 Warszawa chłopaki już w drodze
a w jeszcze innym kadrze:) 9:00 Szczecin Martinez jeszcze jajka moczy w wannie i jest lekko spóźniony
a potem jak sie spotkaja wszyscy nakręcić wspólne spotkanie i mały OES po drogach
lub też małe przyspieszenie na pobliskim lotnisku i też nie chodzi mi tutaj o wariacje bo swojej niuni też nie lubie katować bo to auto nie jest do katowania
nawet pod namiot znaleść miejsce:) i zrobić jednodniowy grillek:) potem to sklecić w jedno I NAZWAć FILMEM PROMUJÂĄCYM A6 klub
to też moja taka mała sugestia a czy to technicznie jest do zrobienia
sami oceńcie 
Jestem za by nakręcić taki film, powiem więcej skrzyknąć sie tak by np ludzie z Warszawy ÂŚląska i innych większych miast czy to Poznań czy Szczecin (teraz tak sobie strzelam
Wizja filmu: Każdy nakręca film od samego początku jak wyrusza z miasta
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2009, 11:49 przez martinez1980, łącznie zmieniany 3 razy.
No takim dobrym momentem na to bedą urodziny klubu. Mniestety nie bedzie ale pewnie bardzo duzo klubowiczów zawita. Dobrze jakby strzelili pare filmików. Nie muszą być jakieś wyścigi czy wygłupy :-P Coś w rodziaju filmoków jakie tworzą dla TVN Turbo. Spokojne ukazujące piękno niuniek
Zeby też Ci co oglądają nie myśleli ze same wariaty w klubie
[ Dodano: 2009-04-25, 11:44 ]
a pewnie takim dobrym miejscem gdzie wszycy mają tą samą droge to ÂŁódź albo Konin :-P
a pewnie takim dobrym miejscem gdzie wszycy mają tą samą droge to ÂŁódź albo Konin :-P
- martinez1980
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
w ÂŁodzi mam rodzinkęTwiggy pisze:No takim dobrym momentem na to bedą urodziny klubu. Mniestety nie bedzie ale pewnie bardzo duzo klubowiczów zawita. Dobrze jakby strzelili pare filmików. Nie muszą być jakieś wyścigi czy wygłupy :-P Coś w rodziaju filmoków jakie tworzą dla TVN Turbo. Spokojne ukazujące piękno niuniekZeby też Ci co oglądają nie myśleli ze same wariaty w klubie
![]()
- lukaszg8
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
nom tak planuje , mam nadzieje że dostane te fotkimartinez1980 pisze:lukaszg8na jutro planuje nam pokazać swoją premierę![]()
[ Dodano: 2009-04-25, 12:47 ]
a co z tym P1070215 to jest USER :?: :?: :-P
Audi 100 C4 Avant 94'r