Kilka sugestii.
- Murzyn
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Paweł
- Rocznik: 1993
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CNHA 190KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Kilka sugestii.
Panowie nie zauwazylem dzialu gdzie uzytkownicy moga zglaszac swoje sugestie co do forum - taki dzial by sie przydal.
2. Brakuje dzialu promocje - chce cos zorganizowac i nie wiem gdzie wrzucic temat zeby byl widoczny.
3. Moze jeszcze dzial gadzety, zeby dobrze widoczna byla pelna oferta gadzetow klubowych
4. Koszulki macie kosmicznie drogie. jakies 300-400% ceny za ktore mozna je zrobic. Mam namiary na firme ktora robi naprawde swietne rzeczy i jakosciowo i cenowo + moze zrobic wieksza ilosc, zeby cos zostalo dla nowych chetnych (jak cos na PW czy gg sluze info)
2. Brakuje dzialu promocje - chce cos zorganizowac i nie wiem gdzie wrzucic temat zeby byl widoczny.
3. Moze jeszcze dzial gadzety, zeby dobrze widoczna byla pelna oferta gadzetow klubowych
4. Koszulki macie kosmicznie drogie. jakies 300-400% ceny za ktore mozna je zrobic. Mam namiary na firme ktora robi naprawde swietne rzeczy i jakosciowo i cenowo + moze zrobic wieksza ilosc, zeby cos zostalo dla nowych chetnych (jak cos na PW czy gg sluze info)
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2013, 14:37 przez Murzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
- kylo99
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Adam
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI AAT 115KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
1.było ale znikneło,bo chyba temat sie zmienil na grupy lokalne,porady i sugestie
bo byl pamietam taki temat gdzie kazdy pisal co mu nieodpowiada i co mozna by bylo zmienic.
2.Promocje tzn? co?
3.temat "Project logo klubowe,wlep do gadzetow klubowych"juz jest tylko gadzetów niema :-D
za kazdym razem Doc otwieta nowy temat,np jak mialy postac koszulki to temat byl zalozony do gadki a drugi do zamówien,takze na wszystko przychodzi pora
4.Really :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :!: 8-)
bo byl pamietam taki temat gdzie kazdy pisal co mu nieodpowiada i co mozna by bylo zmienic.
2.Promocje tzn? co?
3.temat "Project logo klubowe,wlep do gadzetow klubowych"juz jest tylko gadzetów niema :-D
za kazdym razem Doc otwieta nowy temat,np jak mialy postac koszulki to temat byl zalozony do gadki a drugi do zamówien,takze na wszystko przychodzi pora
4.Really :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :!: 8-)
- Murzyn
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
2. Wszelkiego rodzaju promocje dla klubu - znizki na czasci, kosmetyki, naprawy, znizki w ASo, tuning - mozna wiele wynegocjowac jak jest duzo uzykownikow w klubie
3. nie ma ale pewnie kiedys beda i fajnie jest jak kazdy widzi w 1 dziale co moze kupic z logiem klubu
4. tak. np smycze najbardziej wypasione 2 warstwowe - 1 podklad 25mm, 2 fotosmycz 20mm, zapiecie plastik wzmacniane, zapiecie na klucze duze metalowe cena-12pln brutto
3. nie ma ale pewnie kiedys beda i fajnie jest jak kazdy widzi w 1 dziale co moze kupic z logiem klubu
4. tak. np smycze najbardziej wypasione 2 warstwowe - 1 podklad 25mm, 2 fotosmycz 20mm, zapiecie plastik wzmacniane, zapiecie na klucze duze metalowe cena-12pln brutto
- Murzyn
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
tak, ale nie mam czasu na wysylanie tego, ani zbieranie pieniedzy, wiec
1. Potrzebuje logo najlepiej w corelu
2. Ochotnika, ktory bedzie zbieral kase i pozniej bedzie to wysylal
3. pozniej moge poprosic o projekty
4. Wybierzemy najladniejsza wersje
5. pozbieramy zamowienia (min 200szt) i wpalcamy kase na konto tej osoby
6. po zaakceptowaniu projektu dostane 1szt, podziele sie info z uzytkownikami - akceptujemy albo nie
6A) Dostaje przelew na konto
7. do 10 dni mamy gotowe zamowienie
8. wysylam calosc do osoby ktora zbierala kase i przyjmowala zamowienia
9. Dana osoba rozsyla wszystkim smycze (najlepiej wysylac grupowo na kazda grupe regionalna)
10. Wszyscy sa szczesliwi
1. Potrzebuje logo najlepiej w corelu
2. Ochotnika, ktory bedzie zbieral kase i pozniej bedzie to wysylal
3. pozniej moge poprosic o projekty
4. Wybierzemy najladniejsza wersje
5. pozbieramy zamowienia (min 200szt) i wpalcamy kase na konto tej osoby
6. po zaakceptowaniu projektu dostane 1szt, podziele sie info z uzytkownikami - akceptujemy albo nie
6A) Dostaje przelew na konto
7. do 10 dni mamy gotowe zamowienie
8. wysylam calosc do osoby ktora zbierala kase i przyjmowala zamowienia
9. Dana osoba rozsyla wszystkim smycze (najlepiej wysylac grupowo na kazda grupe regionalna)
10. Wszyscy sa szczesliwi
-
A6 forum audi
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Kontakt:
Panowie, ustalmy na początek jedną najważniejsza rzecz:
Niedozwolone jest produkowanie jakichkolwiek gadżetów na własną rękę. Uzasadniałem to już niejednokrotnie.
Nie ma nic gorszego niż -n osób próbujących coś organizowac, zbierać wpłaty itp. Gdybyśmy na to pozwolili w przyszłości byłoby masę oszukanych, płaczących userów. Wyobrażacie sobie sytuację, że pojawia się ktoś na forum, zbiera wpłaty na gadżety i znika ? Nie może być takiej wolnej amerykanki dla naszego wspólnego dobra.
Jeśli chodzi o produkcję... najważniejsze są nalepki ( wlepy ) na tą chwilę.
Wraz z Mad_Maxem pracujemy nad tym. Będą też kalendarzyki w postaci wizytówkowej. Wszystko to w atrakcyjnych cenach.
Proszę o cierpliwość.
Dam znać.
Niedozwolone jest produkowanie jakichkolwiek gadżetów na własną rękę. Uzasadniałem to już niejednokrotnie.
Nie ma nic gorszego niż -n osób próbujących coś organizowac, zbierać wpłaty itp. Gdybyśmy na to pozwolili w przyszłości byłoby masę oszukanych, płaczących userów. Wyobrażacie sobie sytuację, że pojawia się ktoś na forum, zbiera wpłaty na gadżety i znika ? Nie może być takiej wolnej amerykanki dla naszego wspólnego dobra.
Jeśli chodzi o produkcję... najważniejsze są nalepki ( wlepy ) na tą chwilę.
Wraz z Mad_Maxem pracujemy nad tym. Będą też kalendarzyki w postaci wizytówkowej. Wszystko to w atrakcyjnych cenach.
Proszę o cierpliwość.
Doc musi ją znaleźćkuna pisze:jakiś czas temu Doc pisał , że została jedna koszulka XL.Napisałem , że jestem zainteresowany zakupem i echo ( mój wpis wisi do dziś bez odzewu).
Tylko w porozumieniu i akceptacji Administracji.Murzyn pisze:2. Brakuje dzialu promocje - chce cos zorganizowac
Jak wyżej.Murzyn pisze:2. Ochotnika, ktory bedzie zbieral kase i pozniej bedzie to wysylal
Wystarczy dział klubowy. Aż tyle ich nie będzie. Nie gadżetami żyjemy przecież, a forum, ma zaledwie 2 000 userów. 2 % z nich coś kupi.Murzyn pisze:3. Moze jeszcze dzial gadzety, zeby dobrze widoczna byla pelna oferta gadzetow klubowych
Chętnie ją poznam. Wyślij PW, jakiś adres - dzięki.Murzyn pisze:4. Koszulki macie kosmicznie drogie. jakies 300-400% ceny za ktore mozna je zrobic. Mam namiary na firme ktora robi naprawde swietne rzeczy i jakosciowo i cenowo + moze zrobic wieksza ilosc, zeby cos zostalo dla nowych chetnych (jak cos na PW czy gg sluze info)
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2008, 11:37 przez Doc, łącznie zmieniany 1 raz.
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
-
Darek 2.5tdi
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Radosław
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 136KM
Jak to logo nie ma?? Przecież zostało ustalone już dawno, a z resztą co jest na koszulkach?plama?censored pisze:Panowie SPOKOJNIE!!
Napaliliscie sie jak stonki na wykopki , wszystko po kolei i na spokojnie.
Pierwsza sprawa to porzadne logo ,bez tego ani rusz z gadzetami , a poki co logo nie ma![]()
Organizacja klubu przede wszystkich , a potem mozna sie bawic w gazety
-
Darek 2.5tdi
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Radosław
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 136KM
Moim zdaniem nie powinniśmy już nic zmieniać, tym bardziej, że obecne logo już że tak się wyrażę funkcjonuje (chociażby na koszulkach).
Przecież nie można wykluczyć, że znowu za jakiś czas znajdzie się ktoś komu logo nie przypasuje i będzie kolejna reedycja i wraz z wymianą naklejek, koszulek i innych gadżetów? Czy tak?
Przecież nie można wykluczyć, że znowu za jakiś czas znajdzie się ktoś komu logo nie przypasuje i będzie kolejna reedycja i wraz z wymianą naklejek, koszulek i innych gadżetów? Czy tak?
- jahro
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Michał
- Rocznik: 2005
- Silnik: 2.0TDI 140KM
kuna, niekoniecznie "chińszczyzna", nie mniej jednak aby koszulki kosztowały w granicach np. 35pln musi poprostu być więcej chętnych.. im więcej chętnych, tym cena za sztukę leci w dół.. 
A4 B8 2.0tdi 205km avant quattro '13 s-tronic
A4 B6 1,9tdi '02 avant 131ps
B4 1.9tdi 1Z '92 sedan 90km
A6 C4 2.8E V6 30v QUATTRO '96 avant 193ps
100 C3 2.2 E + podtlenek LPG '86 136PS
A4 B6 1,9tdi '02 avant 131ps
B4 1.9tdi 1Z '92 sedan 90km
A6 C4 2.8E V6 30v QUATTRO '96 avant 193ps
100 C3 2.2 E + podtlenek LPG '86 136PS
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Kontakt:
Koszt wysyłki poza Polskę ok 30 złcensored pisze:Koszt koszulki musi sie zamknac w maks. 30-35zl .
Koszt wysyłki + opakowania po Polsce 10 zł
Koszulka ktora pójdzie na szmaty po 2 praniach nie ma sensu, szkoda zachodu.
Mogłem zamówić koszulki po 8 zł + nadruk, ale jakaż to koszulka - wiadomo.
Abstrahując od koszulek - temat zamknięty.
Logo to które mamy jest ładne, ale niepraktyczne.
Jak je umieścić w topie strony ? Nie da sie, za duże musiałoby być.
Jak je umieścić na długopisie ? Nie da się.
Na wizytówce ? Nie da się.
Niestety ładne, ale niepraktyczne, więc do bani.
Koszulki z tym logo wyglądają bardzo ładnie, tam prezentuje sie super, więc fajnie, że tam jest. Koszulka jak wiecie nie jest dożywotnia. Kiedyś musi się zużyc. Lepiej później niż czesniej, ale musi.
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.