Kilka sugestii.
- szerszeń
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Radek
- Rocznik: 2003
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 AGA 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Witam ja się może wypowiem co do loga, nie którym się nie podoba bo jest tam tylko c6 ale produkcja a6 nie skończy się na c6, będą następne i co trzeba będzie znowu zmieniać bo ktoś będzie miał np. c7,c8 itd. :-D i co wtedy :?:
Na innym forum samochodowym w którym się udzielam takie sprawy są inaczej rozwiązane, jest skarbnik i zarząd i nie ma problemów takich jak kto ma zbierać na to czy na to, problemy z tym jak to ma wyglądać są rozwiązywane w postaci ankiet, ale to jest forum/stowarzyszenie ze swoim znakiem zastrz.
Na innym forum samochodowym w którym się udzielam takie sprawy są inaczej rozwiązane, jest skarbnik i zarząd i nie ma problemów takich jak kto ma zbierać na to czy na to, problemy z tym jak to ma wyglądać są rozwiązywane w postaci ankiet, ale to jest forum/stowarzyszenie ze swoim znakiem zastrz.
Jest : Audi A6 2.4 177 KM
było Audi A4 1.8 T. 95 r.
było Audi A4 1.8 T. 95 r.
- daniel2207
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Daniel
- Rocznik: 2001
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Benzyna
-
Martin
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Marcin
- Rocznik: 2001
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
A moze wezmiecie przyklad z....nas:) logo ladne,pomozemy:)
A na serio,nie wiem czy wszyscy juz widzieli nowe logo ale ja nie:(oprocz niby skorki na strone.Doc lub Max podeslijcie mi emaila projekt jestem bardzo ciekawy.
Jezeli gdzies jest na forum to sorki ale mialem ponad 1000 nie przeczytanych postow poniewaz bylem zajety :mrgreen: Wiecie przeciez dlaczego musialem pomoc w ............ale juz po wszystkim.
Pozdrawiam
A na serio,nie wiem czy wszyscy juz widzieli nowe logo ale ja nie:(oprocz niby skorki na strone.Doc lub Max podeslijcie mi emaila projekt jestem bardzo ciekawy.
Jezeli gdzies jest na forum to sorki ale mialem ponad 1000 nie przeczytanych postow poniewaz bylem zajety :mrgreen: Wiecie przeciez dlaczego musialem pomoc w ............ale juz po wszystkim.
Pozdrawiam
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Kontakt:
Martin, nikt jeszcze nie widzial. Nawet jaMartin pisze:wszyscy juz widzieli nowe logo ale ja nie
Mad Max karmi piersią i nie ma czasu poki co :mrgreen:
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
- Doc
- Administrator

- Kontakt:
Próbował, ale jak się spręża to napiera na zawór DV i puszcza bąka.kuna pisze:między karmieniami są średnio 4 godziny przerwy :lol:
więc niech się może spręży czy jak
Spokojnie. Nie denerwujmy go, bo Mu się pokarm zatrzyma :mrgreen:
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
- Doc
- Administrator

- Kontakt:
Uważam, że póki co grupy są za małe, a związane to jest z ilością ogólną userów, która sukcesywnie się powiększa.
Myślę, że troszkę to za wcześnie.
Myślę, że troszkę to za wcześnie.