Jesli nie to pobierz stad

Pozdro!

nie wiem czy nadążam :P chodzi o to żeby każdy USER dal fotki i podkład jaki tam chce do swojego autacarlos pisze:martinez1980, to z mojej stronkki tez cos wybierz, pozdrawiam
A moze tak do ALL people:
Ze w danym filmiku USER przedstawia pare fotek swojego auta i daje w tym momencie swoj podklad muzyczny i tak by kazdy user mial we filmiku, ze jak wchodza jego fotki, to i jego podklad, i by taki fajny mix wyszedl
Co Wy na to ?

no masz racje :P ewentualnie można zrobić coś typu "40 hitów lata in 1" i przypasować do każdego auta :Pcensored pisze:Osobiście nie jestem za tego typu rozwiązaniem bo będziesz miał przejścia od Metalliki przez Ich Troje do Armina i wyjdzie straszna kaszana z tego :-Pcarlos pisze:Ze w danym filmiku USER przedstawia pare fotek swojego auta i daje w tym momencie swoj podklad muzyczny i tak by kazdy user mial we filmiku, ze jak wchodza jego fotki, to i jego podklad, i by taki fajny mix wyszedl
Co Wy na to ?

popieram censored tym bardziej że byłem DJ'em:)censored pisze:Osobiście nie jestem za tego typu rozwiązaniem bo będziesz miał przejścia od Metalliki przez Ich Troje do Armina i wyjdzie straszna kaszana z tego :-Pcarlos pisze:Ze w danym filmiku USER przedstawia pare fotek swojego auta i daje w tym momencie swoj podklad muzyczny i tak by kazdy user mial we filmiku, ze jak wchodza jego fotki, to i jego podklad, i by taki fajny mix wyszedl
Co Wy na to ?