PS: Siemanko Panowie. Podzielę się z wami moimi wrażeniami z naprawy audi
Byłem u 2 mechaników i nikt nic nie poradził. Wymieniłem 2 przeguby, zewnętrzny oraz wewnętrzny, bo ewidentnie strzelał zewnętrzny

także to OK, taką wadę wykrył

2 mechanik to porażka ( już podaje namiary i nie polecam

!! partacz!!!! AUTO REWERS Dominów 91 ) mówię, że tłucze się zawieszenie jak nie wiem.... Kazał pojechał do sklepu kupić śrubę do zawieszenia bo mu się nie podobało jak jest przykręcona i że coś z koncowka jest nie tak, a sruba nowa dociagnie to lepiej

( mowa o górnej śrubie co wchodzi w zwrotnice ) na dodatek nie miał czasu wymienić jak wróciłem spowrotem, więc olałem go i nie żałuję w każdym bądź razie
W końcu trafiłem na majstrów co się znają i ogarneli temat

Warszat znajduje się w Lublinie ul. Choiny 35B / AUTO PERFEKT SAWA ______>>>>> POLECAM w 200%
Samochód wjechał na podnośnik, chwila moment i mają przyczynę. Urwane tuleje wachacza dolnego i także luz na tulejach stabilizatora. Po wymianie wszystko ok, auto jak nowe. Cena to 915zł ( części + rozbocizna )
Ale jeszcze z tego co wiem trzeba będzie wymienić amory, pukanie i stuki dochodzą od amorów, w sumie przebieg mówi swoje ( a są jak nowe z tego co wyszło na diagnostyce ). Więc kolejny powrót do PL wymiana amorów z przodu
Pozdrawiam