Zawieszenie SKV Germany - wahacze i końcówki drążków
Witam, dziękujemy jeszcze raz za wybór naszego produktu. Będziemy wdzięczni za oddanie głosu na nasze wahacze w ankiecie https://a4-klub.pl/index.php?/topic/690 ... polecacie/. Zachęcamy również do opisywania na forum opinii na temat zakupionego zawieszenia.
Pozdrawiam Michał
Pozdrawiam Michał
zrobione 30km i niemiła niespodzianka, ciekawe czy to samo będzie z drugim "bananem"
tuleja na wahaczu też luźna, podczas jazdy wahacz się przemieszcza i uderza o mocowanie
https://zapodaj.net/3da3e485f9bd4.jpg.html
tuleja na wahaczu też luźna, podczas jazdy wahacz się przemieszcza i uderza o mocowanie
https://zapodaj.net/3da3e485f9bd4.jpg.html
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Leszek
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Producent pewnie będzie miał to w czterech literach a sklep odda wahacz do "ekspertyzy" żeby sprawdzi kogo to wina producenta czy mechanika który wymieniał wahacz następnie zostanie podjęta decyzja czy należy się nowy wahacz
kur... człowiek wymienia zawieszenie żeby bezpiecznie jeździć a okazuje się że na starym było bezpieczniej

-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
maly81, Wiesz, ja co prawda w innej branży zupełnie niż automotiv, lecz mamy serio bardzo dobrej jakości produkt, który w teorii nie powinien się spieprzyć przez co najmniej 10 lat... i co? Klient jednak potrafi
Serio, często uznajemy dla spokoju takie zgłoszenia, że w sumie powinienem klientowi rzucić w łeb tym produktem i naubliżać, że jest tępą dzidą, która nie poteafi czytać dokumentacji... więc w sumie rozumiem producentów :P
A co jak co, przy zwieszeniu wielowachaczowym, bardzo ważna jest procedura. U mnie wszystko perfekt jak na razie. A Wrocław dobrych dróg to nie ma... Jak na zawieszenie które mam za 100 zł, to jest mega. Jak za 400 zł nowe - to i tak jest świetnie.
Ale to moje odczucie i sam osobiście robiłem wymiane wedle procedury.

A co jak co, przy zwieszeniu wielowachaczowym, bardzo ważna jest procedura. U mnie wszystko perfekt jak na razie. A Wrocław dobrych dróg to nie ma... Jak na zawieszenie które mam za 100 zł, to jest mega. Jak za 400 zł nowe - to i tak jest świetnie.
czyli według ciebie to jest wina mechanika który wymieniał i mam mu powiedzieć że jest tępą dzidąmrporpoise pisze:maly81, Wiesz, ja co prawda w innej branży zupełnie niż automotiv, lecz mamy serio bardzo dobrej jakości produkt, który w teorii nie powinien się spieprzyć przez co najmniej 10 lat... i co? Klient jednak potrafiSerio, często uznajemy dla spokoju takie zgłoszenia, że w sumie powinienem klientowi rzucić w łeb tym produktem i naubliżać, że jest tępą dzidą, która nie poteafi czytać dokumentacji... więc w sumie rozumiem producentów :P
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
że można szybko spieprzyć to ja wiem dałem specjalnie do chłopa który ma takie same AUDI i wie np że trzeba dokręcać na opuszczonym itd akurat byłem na końcu roboty i widziałem jak dokręcał
Chłop ma duży staż w tym co robi a pierwszy raz takie coś widział. To nie ma prawa wyjść a normalnie palcami można wypchnąć

Chłop ma duży staż w tym co robi a pierwszy raz takie coś widział. To nie ma prawa wyjść a normalnie palcami można wypchnąć

-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt: