[A6 C5] wahacze wytrzymałość, kto kiedy i za ile.
-
- Forum Audi A6 / A7
ja na master sportach zrobiłem już ponad 50tys (warszawa i okolice) nie nadają się tylko końcówki drążków trzeba dołożyć i kupić jakieś lepsze (ja założyłem trw) bo mi się rozleciały po ok 2tys. Wczoraj byłem na przeglądzie i ...milkes pisze: Wysłany: 2013-08-10, 22:37Â Â Â
zamowilem master sport - niech sie dzieje wola Boża;)

Lepiej mieć Parkinsona i ... trochę wylać
niż Alzheimera i ... zapomnieć się napić !
niż Alzheimera i ... zapomnieć się napić !
Witam, czytam wasze posty, mimo ze nie mam a6, postanowiłem dodać swoje 5gr. Mianowicie jeżdżę na wahaczach firmy PARTS TECH które kupiłem w zeszłym roku w cenie 399 zł na chwile obecną wymienili mi 1 wahacz - 2 lata gwarancji - bez żadnych problemów, znajomek postanowił kupić master sporty, nie dość, że czekał długo na paczke, to prawy dolny banan wysypał mu się po 2 tygodniach jeżdżenia. Z ręką na sercu moge polecić parts tech'a.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Zagór
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T APU 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Witam kolegę - na AKP dorobiłeś się bana to teraz tu zachwalasz to g... które sprzedajesz???artur.xd pisze:Witam, czytam wasze posty, mimo ze nie mam a6, postanowiłem dodać swoje 5gr. Mianowicie jeżdżę na wahaczach firmy PARTS TECH które kupiłem w zeszłym roku w cenie 399 zł na chwile obecną wymienili mi 1 wahacz - 2 lata gwarancji - bez żadnych problemów, znajomek postanowił kupić master sporty, nie dość, że czekał długo na paczke, to prawy dolny banan wysypał mu się po 2 tygodniach jeżdżenia. Z ręką na sercu moge polecić parts tech'a.
Pozdrawiam
- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
- emilzizi
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Emil
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI BPP 180KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Benzyna
Może kolega zdradzi nam pochodzenie oraz cenę tych ''ori'' Lemforder'ów ?Kaiser26 pisze:Lemforder CAÂŁY ori. Przejechane 35 tysięcy.
Właśnie mam do wymiany dwa górne, jeden dolny, jedną końcówkę.
Co za gówno...
Jakbym jeździł po mieście a nie 90% trasy to pewnie 10 tysięcy by nie wytrzymały.
Porażka na całej linii i SYF!
Seria 250hp 350Nm
Wirus okolice 310hp 450Nm
Później 390hp 550Nm
Było 445hp 646Nm
Jest 632hp 730Nm
Wirus okolice 310hp 450Nm
Później 390hp 550Nm
Było 445hp 646Nm
Jest 632hp 730Nm
kupilem na testy MASTER SPORTS dosc dawno temu za 570zł w sklepie we wro.
wymienialem we wlasnym zakresie caly komplet (wraz z drazkami MS) - nie jest to takie trudne jakby moglo sie wydawac, problem moga stanowic 2 sruby (po 1 na strone) w zwrotnicach trzymajace gorne wahacze - pare dni przed wymiana psikac odrdzewiaczem lub coca cola to moze puszcza.
jezdze caly rok na 17" i przejechalem na tych wahaczach juz ok 20tys. i nie dobiegaja mnie zadne dziwne dzwieki z przedniego zawieszenia. co prawda wybieram drogi lepszej jakosci, ale jak musze dziurawa jechac to zdecydowanie zwalniam.
jak wytrzymaja 30tys. to spelnia moje oczekiwania i nastepne rowniez zamontuje MS.
wymienialem we wlasnym zakresie caly komplet (wraz z drazkami MS) - nie jest to takie trudne jakby moglo sie wydawac, problem moga stanowic 2 sruby (po 1 na strone) w zwrotnicach trzymajace gorne wahacze - pare dni przed wymiana psikac odrdzewiaczem lub coca cola to moze puszcza.
jezdze caly rok na 17" i przejechalem na tych wahaczach juz ok 20tys. i nie dobiegaja mnie zadne dziwne dzwieki z przedniego zawieszenia. co prawda wybieram drogi lepszej jakosci, ale jak musze dziurawa jechac to zdecydowanie zwalniam.
jak wytrzymaja 30tys. to spelnia moje oczekiwania i nastepne rowniez zamontuje MS.
lemforder
witam
jako że przymierzam sie do wymiany całego zawieszenia ,szukałem na tym forum sprzewcy ktorego polecacie i znalazłem takiego ,niejakiego Daniellosa.Kupiłem Lemfordera w cenie 1600 i jak dostalem towar zauważyłem ze dolny wachacz(banan) ma inna budowe tuleji niż wszystkie ogladane wczesniej wachacze....nie wiem co o tym mysleć
jako że przymierzam sie do wymiany całego zawieszenia ,szukałem na tym forum sprzewcy ktorego polecacie i znalazłem takiego ,niejakiego Daniellosa.Kupiłem Lemfordera w cenie 1600 i jak dostalem towar zauważyłem ze dolny wachacz(banan) ma inna budowe tuleji niż wszystkie ogladane wczesniej wachacze....nie wiem co o tym mysleć
witam panowie,
zbieram sie po nowym roku na wymiane zawiasku,
opini tyle co uzytkowników,
co sadzicie o komplecie KAMOKA?
2lata gwarancji?! dziwne, ma ktoś?
obecnie sidzi febi ( faktura na 1650zł) - zakładał poprzedni własciciel
przejechanne 22tys i górne juz siadaja, dolne skrzypią czyli juz tez zywot sie konczy,
zbieram sie po nowym roku na wymiane zawiasku,
opini tyle co uzytkowników,
co sadzicie o komplecie KAMOKA?
2lata gwarancji?! dziwne, ma ktoś?
obecnie sidzi febi ( faktura na 1650zł) - zakładał poprzedni własciciel
przejechanne 22tys i górne juz siadaja, dolne skrzypią czyli juz tez zywot sie konczy,