[A6 C5] wahacze wytrzymałość, kto kiedy i za ile.
-
caro86wlkp
- Forum Audi A6 / A7

ja na master sportach zrobiłem już ponad 50tys (warszawa i okolice) nie nadają się tylko końcówki drążków trzeba dołożyć i kupić jakieś lepsze (ja założyłem trw) bo mi się rozleciały po ok 2tys. Wczoraj byłem na przeglądzie i ...milkes pisze: Wysłany: 2013-08-10, 22:37Â Â Â
zamowilem master sport - niech sie dzieje wola Boża;)
Lepiej mieć Parkinsona i ... trochę wylać
niż Alzheimera i ... zapomnieć się napić !
niż Alzheimera i ... zapomnieć się napić !
Witam, czytam wasze posty, mimo ze nie mam a6, postanowiłem dodać swoje 5gr. Mianowicie jeżdżę na wahaczach firmy PARTS TECH które kupiłem w zeszłym roku w cenie 399 zł na chwile obecną wymienili mi 1 wahacz - 2 lata gwarancji - bez żadnych problemów, znajomek postanowił kupić master sporty, nie dość, że czekał długo na paczke, to prawy dolny banan wysypał mu się po 2 tygodniach jeżdżenia. Z ręką na sercu moge polecić parts tech'a.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Zagór
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Piotr
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T APU 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Witam kolegę - na AKP dorobiłeś się bana to teraz tu zachwalasz to g... które sprzedajesz???artur.xd pisze:Witam, czytam wasze posty, mimo ze nie mam a6, postanowiłem dodać swoje 5gr. Mianowicie jeżdżę na wahaczach firmy PARTS TECH które kupiłem w zeszłym roku w cenie 399 zł na chwile obecną wymienili mi 1 wahacz - 2 lata gwarancji - bez żadnych problemów, znajomek postanowił kupić master sporty, nie dość, że czekał długo na paczke, to prawy dolny banan wysypał mu się po 2 tygodniach jeżdżenia. Z ręką na sercu moge polecić parts tech'a.
Pozdrawiam
- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Tomek
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
- emilzizi
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Emil
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI BPP 180KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Benzyna
Może kolega zdradzi nam pochodzenie oraz cenę tych ''ori'' Lemforder'ów ?Kaiser26 pisze:Lemforder CAÂŁY ori. Przejechane 35 tysięcy.
Właśnie mam do wymiany dwa górne, jeden dolny, jedną końcówkę.
Co za gówno...
Jakbym jeździł po mieście a nie 90% trasy to pewnie 10 tysięcy by nie wytrzymały.
Porażka na całej linii i SYF!
Seria 250hp 350Nm
Wirus okolice 310hp 450Nm
Później 390hp 550Nm
Było 445hp 646Nm
Jest 632hp 730Nm
Wirus okolice 310hp 450Nm
Później 390hp 550Nm
Było 445hp 646Nm
Jest 632hp 730Nm
-
Gość
kupilem na testy MASTER SPORTS dosc dawno temu za 570zł w sklepie we wro.
wymienialem we wlasnym zakresie caly komplet (wraz z drazkami MS) - nie jest to takie trudne jakby moglo sie wydawac, problem moga stanowic 2 sruby (po 1 na strone) w zwrotnicach trzymajace gorne wahacze - pare dni przed wymiana psikac odrdzewiaczem lub coca cola to moze puszcza.
jezdze caly rok na 17" i przejechalem na tych wahaczach juz ok 20tys. i nie dobiegaja mnie zadne dziwne dzwieki z przedniego zawieszenia. co prawda wybieram drogi lepszej jakosci, ale jak musze dziurawa jechac to zdecydowanie zwalniam.
jak wytrzymaja 30tys. to spelnia moje oczekiwania i nastepne rowniez zamontuje MS.
wymienialem we wlasnym zakresie caly komplet (wraz z drazkami MS) - nie jest to takie trudne jakby moglo sie wydawac, problem moga stanowic 2 sruby (po 1 na strone) w zwrotnicach trzymajace gorne wahacze - pare dni przed wymiana psikac odrdzewiaczem lub coca cola to moze puszcza.
jezdze caly rok na 17" i przejechalem na tych wahaczach juz ok 20tys. i nie dobiegaja mnie zadne dziwne dzwieki z przedniego zawieszenia. co prawda wybieram drogi lepszej jakosci, ale jak musze dziurawa jechac to zdecydowanie zwalniam.
jak wytrzymaja 30tys. to spelnia moje oczekiwania i nastepne rowniez zamontuje MS.
lemforder
witam
jako że przymierzam sie do wymiany całego zawieszenia ,szukałem na tym forum sprzewcy ktorego polecacie i znalazłem takiego ,niejakiego Daniellosa.Kupiłem Lemfordera w cenie 1600 i jak dostalem towar zauważyłem ze dolny wachacz(banan) ma inna budowe tuleji niż wszystkie ogladane wczesniej wachacze....nie wiem co o tym mysleć
jako że przymierzam sie do wymiany całego zawieszenia ,szukałem na tym forum sprzewcy ktorego polecacie i znalazłem takiego ,niejakiego Daniellosa.Kupiłem Lemfordera w cenie 1600 i jak dostalem towar zauważyłem ze dolny wachacz(banan) ma inna budowe tuleji niż wszystkie ogladane wczesniej wachacze....nie wiem co o tym mysleć
witam panowie,
zbieram sie po nowym roku na wymiane zawiasku,
opini tyle co uzytkowników,
co sadzicie o komplecie KAMOKA?
2lata gwarancji?! dziwne, ma ktoś?
obecnie sidzi febi ( faktura na 1650zł) - zakładał poprzedni własciciel
przejechanne 22tys i górne juz siadaja, dolne skrzypią czyli juz tez zywot sie konczy,
zbieram sie po nowym roku na wymiane zawiasku,
opini tyle co uzytkowników,
co sadzicie o komplecie KAMOKA?
2lata gwarancji?! dziwne, ma ktoś?
obecnie sidzi febi ( faktura na 1650zł) - zakładał poprzedni własciciel
przejechanne 22tys i górne juz siadaja, dolne skrzypią czyli juz tez zywot sie konczy,