Piotruś z tą pompką to przegiołeśśśśśśśśśś
Czytam posta i się ciesze to nie jest tak źle sobie myślę z tym moim allroad ale dopiero później się skapowałem że o inną pompkę chodzi a z tym trybem serwisowym to już całkiem zbaraniałem myślę o co mu chodzi!!! jaki parking

!!
super post
Kontynuując mojego posta niestety i mój allroad pierwszy raz się mi pokłonił tak lewą stroną lewy przód i lewy tył choć on trzymał trochę lepiej fason niż przód, warto zwróci uwagę że przez te dwa dni była tak zmienna pogoda ale prawa stron wyglądała ok więc usprawiedliwieĂą nie ma, oczywiście po odpaleniu pomigał kontrolka ale po chwil zgasła i auto dźwignęło się praktycznie momentalnie i kilka razy później dopompowywał.
W sterowniku nie odnotował żadnych błędów poza 01772 Signal from level control presure G291) który był już wcześniej
Wiec mam taki plan nie do koĂąca podejrzewam obwiniam miechy wiec planuje załatwić sobie cztery koziołki i pojechać do znajomego na podnośnik z testerem szczelności od mojego gazownika i opuścić auto i poklei sprawdza instalację a w szczególności miechy i ich uszczelnię.
Auto zimą stało jak nasza stolica w szczycie.
Koledzy wszystkie Wasze sugestie będą mile widziane jak to się mówi co dwie głowy to nie jedna
Bardzo proszę o Waszą pomoc i podpowiedzi .