No to przykro mi w innny sposob nie jestem w stanie Ci pomoc bynajmniej na obecna chwile no i oczywiscie masz racje zle looknalem, zreszta jak zawsze gdy sie nie wyspie :Djericho24 pisze:Martinez dzieki, ale tam prawie zawsze robie zakupy
Wczoraj dzwonilem, ale maja tylko olej Motula MultiATF, ktory wg specyfikacji nie spelnia wymogu VW TL 521 62.
Poza tym ja tam zadnego Mobila u nich nie widze
Szczecin i okolice
- martinez1980
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2006
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ALG 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
tak swoją drogą na tm forum też jesteśmy:P
Najlepsze części, oleje Premium w najlepszych cenach. www.expressparts.pl 888-530-456 gg: 3543322
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam ponownie!
Znajdzie sie jakas dobra dusza ze Szczecina, ktora uzyczy mi na pare minut sprawny albo w miare sprawny przeplywomierz, najlepiej do 1.8T.
Swoj sprawny przeczyscilem i juz nie wstal (pokazuje stala wartosc 0,06 - 0,08g/s bez wzgledu na obroty). Teraz silnik, skrzynia biegow, i ABS sypia mi bledami.
Chce miec pewnosc, ze to przeplywka do wymiany, bo w czasie gdy padla, zbieglo sie pare roznych sytuacji, i nie koniecznie ona musi byc winna.
W sklepie powyzej juz sie orientowalem za nowa
Znajdzie sie jakas dobra dusza ze Szczecina, ktora uzyczy mi na pare minut sprawny albo w miare sprawny przeplywomierz, najlepiej do 1.8T.
Swoj sprawny przeczyscilem i juz nie wstal (pokazuje stala wartosc 0,06 - 0,08g/s bez wzgledu na obroty). Teraz silnik, skrzynia biegow, i ABS sypia mi bledami.
Chce miec pewnosc, ze to przeplywka do wymiany, bo w czasie gdy padla, zbieglo sie pare roznych sytuacji, i nie koniecznie ona musi byc winna.
W sklepie powyzej juz sie orientowalem za nowa
-
- Forum Audi A6 / A7
Panowie ja chetnie bym się pojawiał na zlotach ale zero odezwu ze strony forum , jak napiszę cisza , widzę że cały czas te same osoby ze sobą utrzymuja kontakt w ten sposób integracji nie będzie. Albo tworzymy forum wspólnie albo tworzy je grupa znajomych ale w takiej sytuacji niema mowy o zintegrowaniu dużej liczby ludzi!