piatek pisze:martinez1980, mnie to chyba z automatu powinieneś wpisać!! bo się wkurzę na Ciebie i Ci wyrwę pieprzyka z grilla!!

hahahah
Piątek ja pisałem do
pasażera że Ty będziesz na 80% ale nie chciałem za Ciebie podejmować decyzji:) Ty ostatnio nie kontktujesz:) chorujesz znajomych z listy GG usuwasz:) więc wiesz:) wolę byś sam to zrobił

ale jakby co do listy
Piątek sie dopisuje

1. pasażer
2. martinez1980
3. osam
4. Piątek
P.S oderwanie piepszyka z grilla nic nie da:) itak będziesz miał tylko jedną oś:)mogę Ci dać go w prezencie
[ Dodano: 2009-11-05, 11:05 ]
Kurde chlopaki mam kiepską wiadomość :(ja niestety swoją A6 się nie stawię na spocie:( mam rozgrzebana audice, bo lekko cieknie mi z pompy i uszczelniacz się zaczyna kończyć pomiędzy silnikiem a skrzynią i pojawił się:( lekki wyciek, chcę go zrobić by na zimę nic nie ciekło. Niestety nie mają nigdzie w hurtowniach tych uszczelniaczy tylko serwis i będę miał to dopiero na za tydzień w czwartek:( więc jestem uziemiony a składać auto szkoda bo to pół dnia babraniny, ale postaram sie z kolegą wpaść innym autem. Chyba ze na niedzielę to myslę że juz furę będę miał ale wiem że już data zapadła inie ma co kombinować. Takze postaram sie wpaść z kolegą.
Jakby ktoś jechał ze strony szczecina:) tomoże by mnie i moją Pannę zabrał jakby miał wolne miejsce???:/pozdrawiam