Gdzie serwisujecie Auta ?
- martinez1980
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ALG 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Ja bym z kolei dał to do jakiegos dobrego elektryka, tak jak mówisz pedros może wina jest w manetce lub jakimś przekaźniku. Mechanicy to jest temat rzeka i jeśli to nie jest jakaś sprawa związana z silnikiem, płynami, zawieszeniem to spokojnie mozna to dać do jakiegoś elektryka i powinien sobie z tym poradzić. A elektryk napewno nie zawoła 500zł jeśli kupowałabyś taki silniczek w ASO pewnie byłaby jeszcze wyższa ale jeśli chodi o mechaników też jestem zdania że chyba chcą naciągnąć, masz Audinkę nowszą więc części do takich maszynek są drogie.

- martinez1980
- Forum Audi A6 / A7 
- Kontakt:
- martinez1980
- Forum Audi A6 / A7 
- Kontakt:
- 

alexhawk
- Forum Audi A6 / A7 
- Kontakt:
odgrzewam temat...
Gdzie w Szczecinie jest człowiek, zakład, który zajmie się moją Audiczką w fachowy sposób przy przyzwoitych cenach usług?
Na razie serwisuję w garażowym warsztacie za Car-Man'em na 26kwietnia (w pobliżu stacji BP) - powiem tak, gość bardzo kumaty, ale widać że zmęczony swoją robotą i już troche wybrzydza i marudzi, czasami potrafi traktować klienta jak powietrze, czego wręcz nie cierpię...
Poza tym ma ceny z kosmosu - sprzęgło komplet u niego 950 Valeo , kupiłem za 600 zł z przesyłką oryginał Sachsa (350 zł do przodu). Komplet rozrządu u niego 900 zł - kupiłem za 450 zł komplet SKF, Gates, HEPU. Z cenami usług ma różnie - wymiana sprzęgła 450 zł, w AutoABC - 300 zł (przypominam że to ASO)...
A więc uczucia mieszane...

Gdzie w Szczecinie jest człowiek, zakład, który zajmie się moją Audiczką w fachowy sposób przy przyzwoitych cenach usług?
Na razie serwisuję w garażowym warsztacie za Car-Man'em na 26kwietnia (w pobliżu stacji BP) - powiem tak, gość bardzo kumaty, ale widać że zmęczony swoją robotą i już troche wybrzydza i marudzi, czasami potrafi traktować klienta jak powietrze, czego wręcz nie cierpię...
Poza tym ma ceny z kosmosu - sprzęgło komplet u niego 950 Valeo , kupiłem za 600 zł z przesyłką oryginał Sachsa (350 zł do przodu). Komplet rozrządu u niego 900 zł - kupiłem za 450 zł komplet SKF, Gates, HEPU. Z cenami usług ma różnie - wymiana sprzęgła 450 zł, w AutoABC - 300 zł (przypominam że to ASO)...
A więc uczucia mieszane...
było: Audi 90 B3 '89 motor 2.0i 115KM 5 cyl. code: PS+cat.
jest: Audi 100 C4 Avant '92 motor 2.6 v6 150KM code: ABC
- 

pedros
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Henryk.
- Rocznik: 2004
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
no to rzeczywiście ceny z kosmosu  dziwie się że nie powiedziałeś temu panu jeszcze papa
 dziwie się że nie powiedziałeś temu panu jeszcze papa

dziwie się że nie powiedziałeś temu panu jeszcze papa
 dziwie się że nie powiedziałeś temu panu jeszcze papaLED A6 C6 post952248.html#p952248
						- fanatyk_aut
- Forum Audi A6 / A7 
Ja mam swojego mechanika w Częstochowie dokładnie to 2 jeden od zawieszenia na Zaciszańskiej  a drugi od Silnika na Gersona jak ktos zna Czewe to pewnie wie o kim mówie   ale szczerze powiem ze po wczorajszym dniu to zaczne chyba serwisowac i Servismenów Justyny Kowalczyk  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
 ale szczerze powiem ze po wczorajszym dniu to zaczne chyba serwisowac i Servismenów Justyny Kowalczyk  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

ale szczerze powiem ze po wczorajszym dniu to zaczne chyba serwisowac i Servismenów Justyny Kowalczyk  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
 ale szczerze powiem ze po wczorajszym dniu to zaczne chyba serwisowac i Servismenów Justyny Kowalczyk  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:POZDROWIENIA ZE ŚWIETEGO MIASTA  !!
!!
						 !!
!!- fanatyk_aut
- Forum Audi A6 / A7 
Hehe pomylił pomylił ale nigdzie nie jest napisane ze dotyczy to wojewodztwa zachodnio-pomorskiego  Wiec wyraziłem swoje trzy słowa
 Wiec wyraziłem swoje trzy słowa  Jesli przeszkadza
 Jesli przeszkadza  to juz sie nie wcinam w wasza pogawendke chłopaki
 to juz sie nie wcinam w wasza pogawendke chłopaki  

Ale na upartego Szczecin a Częstochowa to nie daleko :mrgreen: :mrgreen:
PODRAWIAM ZE ÂŚWIETEGO MIASTA 
  I juz mnie nie ma
 I juz mnie nie ma 

Wiec wyraziłem swoje trzy słowa
 Wiec wyraziłem swoje trzy słowa  Jesli przeszkadza
 Jesli przeszkadza  to juz sie nie wcinam w wasza pogawendke chłopaki
 to juz sie nie wcinam w wasza pogawendke chłopaki  
  Ale na upartego Szczecin a Częstochowa to nie daleko :mrgreen: :mrgreen:
PODRAWIAM ZE ÂŚWIETEGO MIASTA

I juz mnie nie ma
 I juz mnie nie ma 
POZDROWIENIA ZE ŚWIETEGO MIASTA  !!
!!
						 !!
!!- 

alexhawk
- Forum Audi A6 / A7 
- Kontakt:
widzę, że jesteś ze Szczecina - gdzie serwisujesz swoje auto?pedros pisze:no to rzeczywiście ceny z kosmosudziwie się że nie powiedziałeś temu panu jeszcze papa
A gościowi nie mówię PAPA bo nie mam alternatywy, jakbym miał to bym się nie zastanawiał

było: Audi 90 B3 '89 motor 2.0i 115KM 5 cyl. code: PS+cat.
- Dawidoff32
- Forum Audi A6 / A7 
Witam wszystkich:):)
Czytam własnie posty na temat mechaników i i z niektórymi sie zgadzam ja oddaje swoja allroad tu http://www.wojcik.szczecin.pl/ i narazie nie narzekam a miałem kilka przypadłości:(
pozdrawiam

Czytam własnie posty na temat mechaników i i z niektórymi sie zgadzam ja oddaje swoja allroad tu http://www.wojcik.szczecin.pl/ i narazie nie narzekam a miałem kilka przypadłości:(
pozdrawiam
Informatyk fanatyk 4 pierścieni:):)