danolek - po co ja ci odpisuję przecież ty wiesz najlepiej nawet jak tego nie masz i nie używasz.
Ps żadnego żelastwa nie wyciągasz i nie musisz się wyginać , jak możesz zapodaj jak w dwie min kradną C7 z blokadą skrzyni bo nie mogę znaleźć
Ale ...danolek dla ciebie znalazłem coś takiego
Bear Lock w A6C7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Amiszewski
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 BMK 224KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Zaczęło się porównywanie blokad z lat 90 . Kolego to nie jest blokada bear lock. U mnie nie wypadają żadne bolce jak sobie wyobraża danonek i nie mam żadnych rur przedłużek jak w tej ruskiej blokadzie.
Panowie bez sensu dyskusja niech każdy montuje sobie co chcę jedni liczą na fabryczny alarm a inni dokładają coś więcej. Ja stwierdziłem że blokada utrudni złodziejowi życie i zastanowi się dwa razy zanim podejdzie do auta czy nie lepiej poszukać bez blokady
Panowie bez sensu dyskusja niech każdy montuje sobie co chcę jedni liczą na fabryczny alarm a inni dokładają coś więcej. Ja stwierdziłem że blokada utrudni złodziejowi życie i zastanowi się dwa razy zanim podejdzie do auta czy nie lepiej poszukać bez blokady
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jacek
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7 TDI
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Trz sie nie zgodze,ze z tego typu blokada mozna szybko ukrasc auto i to w miejscu publicznym. Blokada od wewnatrz jest przykrecana do konstrukcji auta srubami zrywalnymi. Wiercenie zamka?prosze bardzo w miejscu publicznym. Laweta z zablokowanymi 4 kolami w quattro i automacie?tez duzej wyobrazni nie trzeba jaki halas. Sa filmiki z proby rozwiercenia takiego zamka wiec nie jest to wcale 5 min. Starsze bear locki owszem byly latwiejsze w obejsciu a tym bardziej przy skrzyni manual. Owszem na odludziu pewnie z laweta by w chwile zapakowali nie patrzac na przypal ale jak mat1324 pisze,jak bedzie zlecenie to i w leb dadza zanim sie wlaczy blokade🙂polecam na youtube filmik milosnikow czterech kolek jak wierca ta blokade.