[Audi A6 C6] worek na narty w a6 c6 sedan monataż instalacja
[Audi A6 C6] worek na narty w a6 c6 sedan monataż instalacja
Czy ktoś montował do swojej A6 C6 sedan oryginalny schowek worek futerał na narty
Kupiłem orygianlny worek z ramką i schowkiem i nie wiem jak za to się zabrać, kanapa ma twarde plecy chyba blacha, trzeba ciąć w dodatku skórę, czy ktoś pomoże?? Jakiś pomysł?? Ktoś to przerabiał??

Podbijam temat
mam podobny problem i zależy mi na zamontowaniu worka na narty (robiłem to kiedyś w ósemce, ale tam w plecach kanapy wystarczyło wycisnąć "zaślepkę" i zamontować worek.
w A6 C6 nie czuje, aby coś takiego było i obawiam się, że będą problemy, a może ktoś z Was już przerabiał ten temat i podrzuci kilka cennych rad.
Damian
w A6 C6 nie czuje, aby coś takiego było i obawiam się, że będą problemy, a może ktoś z Was już przerabiał ten temat i podrzuci kilka cennych rad.
Damian
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Bar
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 FSI 204KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
Koledzy, czy taki pokrowiec jak ten http://allegro.pl/oooo-torba-pokrowiec- ... 59590.html jest montowany w ramce za podłokietnikiem czy tylko przypina się go pasami bezpieczeństwa?? Ew. ma ktoś numer części pokrowca, który powinien być do A6 C6?
Sam sobie odpowiem, bo miałem dziś okazję obmacać dokładnie taki rękaw w A6 C7 (3.0 TDI - wnętrze bajka): to jest jak torba na narty, którą przekłada się przez otwór za podłokietnikiem i przypina się do zapięć od pasów.
Sam sobie odpowiem, bo miałem dziś okazję obmacać dokładnie taki rękaw w A6 C7 (3.0 TDI - wnętrze bajka): to jest jak torba na narty, którą przekłada się przez otwór za podłokietnikiem i przypina się do zapięć od pasów.