Witam,
W dniu wczorajszym wziąłem się w końcu za dołożenie tempomatu. O dziwo moje auto mimo bardzo dużego wyposażenia nie posiadało tak prostej funkcji jak tempomat. 2h roboty koszt 150 pln i już działa. Zastanawiam się nad tym w co jeszcze warto dorzucić. Planuje napewno dołożenie czujników cofania/kamery. Bo tego akurat mi brakuje. Macie pomysły co jeszcze warto miec w a6?
na chwilę obecną posiadam:
- Adaptive Air Suspension
- Webasto na pilota
- Stołki elektryczne z pamięciami podgrzewane przód i tył (skóra + alcantara)
- Pakiet podświetlenia wnętrza
- Pakiet skórzany dodatkowy
- Lusterka ściemniające się z pamięciami i składaniem elektrycznym
- Navi
- Bixenon skrętny
- AMI
- MMI 2G High
- Zmieniarkę CD
- Kierownica multifunkcyjna 4 ramienna
- Tempomat
[ A6 C6 Avant] W co warto doposażyć nasze a6?
- krawcraf
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krawiec
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
zastanawiałem się nad ACC ale doszedłem do wniosku, że używam tempomatu na tyle sporadycznie, że nie ma sensu inwestować dodatkowo w acc a lepiej te środki przeznaczyć na inne mody 
Kamera cofania jest już na tapecie. A jaki koszt jest TPMS i czy faktycznie się przydaje?
ps. Myślę dość intensywnie też nad bluetooth.

Kamera cofania jest już na tapecie. A jaki koszt jest TPMS i czy faktycznie się przydaje?
ps. Myślę dość intensywnie też nad bluetooth.
- krawcraf
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krawiec
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
300pln to faktycznie nie dużo. A ogólnie fajna sprawa. TPMS też nie głupie ale 1000pln to już jest parę groszy. Nie wiem czy nie wolałbym zrobić sline w tej cenie. Przez chwilę myślałem o wymianie hamulców ze standardowych 321mm przód na 347mm z sline. Problemem była zmiana felg z 16" na 17". Koszt spory a różnica w wyglądzie niewielka. Niestety przez AAS nie mozna u mnie większych niż 17" i w koĂącu odpuściłem.