[Audi A6 C6] Uchwyty / taśmy / przegródki do mocowania bagaż
[Audi A6 C6] Uchwyty / taśmy / przegródki do mocowania bagaż
Wpisując w google "uchwyty", "taśmy" itd. nie dostaję nic co mnie interesuje. Chodzi mi o wykorzystanie firmowych szyn i zaczepów, które są w bagażniku A6 (dokładnie C6 Avant). Ma to ustrojstwo jakąś nazwę? Gdzie można zakupić takowe coś?
- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Re: Uchwyty / taśmy / przegródki do mocowania bagaż
A masz kolego program ETKA? tam znajdując co szukasz możesz zasugerować się napotkaną nazwą.baq_pl pisze:Wpisując w google "uchwyty", "taśmy" itd. nie dostaję nic co mnie interesuje. Chodzi mi o wykorzystanie firmowych szyn i zaczepów, które są w bagażniku A6 (dokładnie C6 Avant). Ma to ustrojstwo jakąś nazwę? Gdzie można zakupić takowe coś?
Jeśli nie masz to TUTAJ masz ETKA online - klikasz CarProg2, szukasz swojego auta (A6 C6), wersję nadwozia, rok itd.
Będzie po angielsku, ale nie patrz na to - co znajdziesz wpisz tutaj, a ja Ci przetłumaczę bez problemu

Możesz też zrobić screen tego elementu co dodatkowo uściśli zakres poszukiwań.
tomek dzięki, nie wiedziałem że jest on-linowa wersja za free
! 
4F9860378E to chyba mniej więcej to czego szukam, ale muszę popatrzeć czy są tam jeszcze jakieś inne opcje
zastanawiam się nad użytecznością tej taśmy (chyba 4F9860378D):
http://moto.allegro.pl/szyny-listwy-bag ... 38724.html

4F9860378E to chyba mniej więcej to czego szukam, ale muszę popatrzeć czy są tam jeszcze jakieś inne opcje
zastanawiam się nad użytecznością tej taśmy (chyba 4F9860378D):
- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Rocznik: 2005
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Kontakt:
Nie ma za cobaq_pl pisze:tomek dzięki, nie wiedziałem że jest on-linowa wersja za free!

Użyteczna sprawa jak masz na przykład kilka reklamówek z zakupami - roleta ogranicza przemieszczanie przedmiotów przy hamowaniu, dzięki czemu mając w bagażniku jakąś drobnicę nie trzeba sięgać po nią aż pod siedzenia. Docenisz ten fakt gdy masz zabrudzony tył auta po jeździe i akurat jasne spodniebaq_pl pisze:zastanawiam się nad użytecznością tej taśmy (chyba 4F9860378D):

- pama
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Tomasz
- Rocznik: 2006
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 220KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Kontakt:
Panowie,
zastanawialem sie tez ostatnio nad siatka do bagaznika ( ta podlogowa).
Problem w tym, ze znajduje siatki z uszami, ktore wydaja mi sie zbyt male na oczka z suwakow montowanych w szynach.
Wiekszosc siatek jest na uchwyty stale w podlodze. Te ruchome w szynach, niestety maja grubsze/wieksze oczka.
Nie chcialbym kupic siatki z niewlasicwymi oczkami, podacie numer tej wlasciwej/ badz odpowiedzie, czy nie ma roznicy miedzy stalymi uchwytami a ruchomymi?
Wtedy nie bedzie dylematu z wyborem wlasciwej siatki.
Dzieki.
Problem w tym, ze znajduje siatki z uszami, ktore wydaja mi sie zbyt male na oczka z suwakow montowanych w szynach.
Wiekszosc siatek jest na uchwyty stale w podlodze. Te ruchome w szynach, niestety maja grubsze/wieksze oczka.
Nie chcialbym kupic siatki z niewlasicwymi oczkami, podacie numer tej wlasciwej/ badz odpowiedzie, czy nie ma roznicy miedzy stalymi uchwytami a ruchomymi?
Dzieki.

No i ja właśnie dostałęm siatkę, która miała być do A6 C6. Jest tak jak piszesz: uchwyty są za małe do oczek przy szynach. Siatka nie pasuje. Albo do Avanta jest jakaś specjalna, albo do tych szyn.pama pisze:Panowie,
Dzieki.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2004
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: FWD
przegroda aluminiowa
Wpiszcie fixierset w ebay.de i wyskoczy.
Re: przegroda aluminiowa
Dzięki za podpowiedź językowąslas pisze:Wpiszcie fixierset w ebay.de i wyskoczy.

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2004
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: FWD
siatka
Mam u siebie siatkę ori i faktycznie wyglada jakby uszy były za małe ale tak ma być zakłada się ją na brzegi uszu tych przesuwanych i ladnie trzyma, jeśli ktos potrzebuje to podeślę zdjecia, siatki szyny i listwy są takie same jak w skodzie superb i w porsche Cayenne.
Re: siatka
Hej,slas pisze:Mam u siebie siatkę ori i faktycznie wyglada jakby uszy były za małe ale tak ma być zakłada się ją na brzegi uszu tych przesuwanych i ladnie trzyma, jeśli ktos potrzebuje to podeślę zdjecia, siatki szyny i listwy są takie same jak w skodzie superb i w porsche Cayenne.
podeślij proszę. Tych siatek jest wiele wersji, włącznie z takimi, które mają zapinki.