[Audi A6 C6] różnice tapicerki sedan-avant
-
- Forum Audi A6 / A7
[Audi A6 C6] różnice tapicerki sedan-avant
Witam mam pytanie jak w temacie, czyli czy do modelu C6 wersja sedan można przełożyć tapicerkę wnętrza z modelu avant ( tylna kanapa z oparciem, boczki oparcia tylnej kanapy)? Czy jest jakaś różnica w mocowaniu czy wszystko pasuje? w ogłoszeniach pełno jest kompletnych tapicerek skórzanych ale głównie do avanta a ja mam sedana i boję się że może coś nie pasować . Będę wdzięczny za odpowiedź
-
- Forum Audi A6 / A7
witam
kanapa tylna jest taka sama tylko te boczki przy kanapie maja inne mocowania, trzeb aje lekko podgiąc i wszystko jest ok
[ Dodano: 2011-03-05, 00:20 ]
witam
na 100% pasują kanapy od sedana do avanta właśnie zakończyłem montaż,( ku0iłem kpl z sedana do mojego avanta, jest jedna różnica między avantem a sedanem... sedan ma dziurę i rękaw w podłokietniku na narty a avant tego nie ma poza tym wszystko jest ok
kanapa tylna jest taka sama tylko te boczki przy kanapie maja inne mocowania, trzeb aje lekko podgiąc i wszystko jest ok
[ Dodano: 2011-03-05, 00:20 ]
witam
na 100% pasują kanapy od sedana do avanta właśnie zakończyłem montaż,( ku0iłem kpl z sedana do mojego avanta, jest jedna różnica między avantem a sedanem... sedan ma dziurę i rękaw w podłokietniku na narty a avant tego nie ma poza tym wszystko jest ok
dystrybutor stag
audi 80 coupe 2.2turbo>vectra 2.0 16vSFI>omega MV6>A6 C5 2.8 30v>superb 1.8T>A6C6 2.0tdi
audi 80 coupe 2.2turbo 83' moje pierwsze autko... sentyment pozostał...
audi 80 coupe 2.2turbo>vectra 2.0 16vSFI>omega MV6>A6 C5 2.8 30v>superb 1.8T>A6C6 2.0tdi
audi 80 coupe 2.2turbo 83' moje pierwsze autko... sentyment pozostał...
-
- Forum Audi A6 / A7
No więc koledzy jak to w końcu jest z tą tylną kanapą: czy jak kupie komplet od avanta to zamontuje go w swoim sedanie i jedynym problemem będzie dogięcie mocowania boczków jak kolega napisał? czy tylko to różni te wersje? A może jest różnica czy kanapy od sedana montuje się w avancie czy odwrotnie - od avanta w sedanie <szok>
- stifii
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tadeusz
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2009
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Nie tylko sedan bo i kombi tez maja wszytsko zalezy czy ktos wybral sobie ta opcje prz zamawiniu fury.borsuk1977 pisze:witam
- makaveli2pac
- Forum Audi A6 / A7
Re: [Audi A6 C6] różnice tapicerki sedan-avant
To zamawiam i osobiście opiszę czy pasuje