Problem sparowac Iphona 5 z Bluetooth
Problem sparowac Iphona 5 z Bluetooth
Witam, mam problem sparowac Iphona 5 z zestawem Bluetooth. Mam w podłokietniku bezprzewodowy telefon motorolla który tez łączy sie przez Bluetooth. jak wezmę telefon Samsung Galaxy s3 to telefon widzi zestaw audi a na iphone nic. Telefon nie widzi Audi ani mmi nie widzi telefonu. Czy ktos cos pomoże?
Dodatkowo w schowku mam pilot jakby od mmi który nie działa, czy ktoś sie spotkał z takim pilotem i wie może jak go uruchomic?
Dodatkowo w schowku mam pilot jakby od mmi który nie działa, czy ktoś sie spotkał z takim pilotem i wie może jak go uruchomic?
Deniro, proszę nie wypisuj takich bzdur... Po pierwsze nie chodzi o to czy jest aktywny czy nie, tylko jest "zamknięty". Jednak do iPhone - każdego z wyjątkiem tego pierwszej generacji podłączysz zestaw głośnomówiący po Bluetooth, bo to było ograniczenie softwareowe a nie hardwareowe i zostało zniesione wraz z iOS 4. Sam mam sparowanego iPhone 5S z Audi. A wcześniej iPhone 4, 4S i 5... Więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Dokładnie. Od początku posiadania auta sparowałem już dwa iPhone 4S i iPhone 5, także lepiej działa niż Android, bo kolega nie może się połączyć ze swoim zajebistym Sony Xperią.nawigator pisze:Deniro, proszę nie wypisuj takich bzdur... Po pierwsze nie chodzi o to czy jest aktywny czy nie, tylko jest "zamknięty". Jednak do iPhone - każdego z wyjątkiem tego pierwszej generacji podłączysz zestaw głośnomówiący po Bluetooth, bo to było ograniczenie softwareowe a nie hardwareowe i zostało zniesione wraz z iOS 4. Sam mam sparowanego iPhone 5S z Audi. A wcześniej iPhone 4, 4S i 5... Więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Witam_Bartek_ pisze:Dokładnie. Od początku posiadania auta sparowałem już dwa iPhone 4S i iPhone 5, także lepiej działa niż Android, bo kolega nie może się połączyć ze swoim zajebistym Sony Xperią.nawigator pisze:Deniro, proszę nie wypisuj takich bzdur... Po pierwsze nie chodzi o to czy jest aktywny czy nie, tylko jest "zamknięty". Jednak do iPhone - każdego z wyjątkiem tego pierwszej generacji podłączysz zestaw głośnomówiący po Bluetooth, bo to było ograniczenie softwareowe a nie hardwareowe i zostało zniesione wraz z iOS 4. Sam mam sparowanego iPhone 5S z Audi. A wcześniej iPhone 4, 4S i 5... Więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Odgrzebię ten temat.....niestety mam ten sam problem, w domu pojawiły się 2 iphony 5s i moje a6c7 2.0 TDI z MMI plus nie widzi żadnego. wcześniej używałem bez problemu starego Samsunga galaxy I i działało super.
Widzę tutaj optymistyczne informacje.......ale prośba o rozwiniecie dla laika.
Dodam, że obdzwoniłem dzisiaj prawie wszystkie warszawskie serwisy audi i z przerażeniem stwierdzam, że nikt nic nie wie o problemie.......albo słyszał ale nie wiej jak go rozwiązać....
kompromitacja.
Będę wdzięczny za każdą wskazówkę.