Podświetlenie nóg pasażerów i listwy drzwi
Podświetlenie nóg pasażerów i listwy drzwi
Witam niedawno zmieniałem tapicerkę na s lainowska i w siedzeniach przednich są lampki dla pasażerów z tyłu na nogi lecz mi nie świecą. Jak mogę je włączyć? zmieniając boczki zauważyłem że pod listwą jest jakby "listwa świetlna" z lampkami na pewno daje świetny efekt ale również nie działa, jak to włączyć? dotłaczam fotkę wyjaśniającą o co mi chodzi, zaciągniętą z neta.
-
- Forum Audi A6 / A7
sikor741 pisze:Witam,
Ja podłączyłem pod oświetlenie klamki zwykłą listwę led, jak dla mnie efekt zadowalający.
[url=http://images66.fotosik.pl/459/0ca789ee7b878617med.jpg]Obrazek[/URL]
Możesz powiedzieć jakiej listwy led użyłeś ?
W jaki sposób ją wkleiłeś ?
Ja dałem zwykłą listwę led z przodu trochę mocniejszą z przodu, słabszą w tylnych drzwiach. Listwa się trzyma na taśmie dwustronnej . Jak się odklei to wtedy się zastanowię. Teraz wystarczy zdjąć listwę ozdobną i mam do nich dostęp. Dodam że nie miałem w tapicerce miejsca na oświetlenie ambiente. Wyciołem miejsce podłączyłem w oświetlenie klamki i przykleiłem listwę.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
lekko odświeżę
czy ma ktoś może dostęp do ELSY.
Rozchodzi się o lampki podświetlenia nóg pasażerów, które są zamontowane w fotelach kierowcy i pasażera.
W swoim aucie mam lampki ale te pod deską rozdzielczą i pod schowkiem, co oświetlają stopy kierowcy i pasażera.
Zerkałem na moje fotele kierowcy i pasażera [ pełna elektryka ] ale nie zauważyłem aby było w nich miejsce na lampki oświetlające nogi pasażerów
Czy jest jakiś ala zestaw, [ coś jakby ramka plastikowa], gdzie montuje się te lampki w fotelach, czy może trza coś wycinać aby zamontować te lampki w fotelach kierowcy i pasażera.
Wiem, że są różne fotele, jedne mają w standardzie te lampki, a inne nie.
Kolejne pytanie jak to podłączyć, mile widziana byłaby oryginalna wiązka [ numer ].
czy ma ktoś może dostęp do ELSY.
Rozchodzi się o lampki podświetlenia nóg pasażerów, które są zamontowane w fotelach kierowcy i pasażera.
W swoim aucie mam lampki ale te pod deską rozdzielczą i pod schowkiem, co oświetlają stopy kierowcy i pasażera.
Zerkałem na moje fotele kierowcy i pasażera [ pełna elektryka ] ale nie zauważyłem aby było w nich miejsce na lampki oświetlające nogi pasażerów
Czy jest jakiś ala zestaw, [ coś jakby ramka plastikowa], gdzie montuje się te lampki w fotelach, czy może trza coś wycinać aby zamontować te lampki w fotelach kierowcy i pasażera.
Wiem, że są różne fotele, jedne mają w standardzie te lampki, a inne nie.
Kolejne pytanie jak to podłączyć, mile widziana byłaby oryginalna wiązka [ numer ].
Jak nie masz org miejsca na lampki w fotelach to musisz je wyciąć,lampki kupujesz takie jak są z przodu pod schowkiem i kierowcą, ładnie się zaczepią. Instalacje podpinasz pod oświetlenie w drzwiach ( pod lampkę która zapala się w momencie otwarcia drzwi. Ewentualnie jeżeli chcesz żeby dwie tylne zapalały się po otwarciu któryś drzwi to możesz podpiąć pod lampkę na suficie tył.
Rzadko kiedy jest instalacja dociągnięta do foteli pod podświetlenie, raz tylko się z tym spotkałem
Rzadko kiedy jest instalacja dociągnięta do foteli pod podświetlenie, raz tylko się z tym spotkałem
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Dawid
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
-
- Forum Audi A6 / A7