[Audi A6 C6 S-Line] Podłączenie telefonu z komputerem
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: piotr
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
[Audi A6 C6 S-Line] Podłączenie telefonu z komputerem
Witam wszystkich,
Mam pytanie próbuję od jakiegoś czasu połączyć telefon komórkowy z komputerem w Audi A6 Avant i podczas wpisywania kodu autoryzacji wyskakuje błąd, że kod nie jest taki sam, mimo, że podaję i na telefonie i w komputerze „1111” czy ktoś wie co może być przyczyną? Dodam, że telefon, który mam wbudowany w podłokietniku wyłączam podczas łączenia z komórką.
Z góry dziękuję za pomoc.
Mam pytanie próbuję od jakiegoś czasu połączyć telefon komórkowy z komputerem w Audi A6 Avant i podczas wpisywania kodu autoryzacji wyskakuje błąd, że kod nie jest taki sam, mimo, że podaję i na telefonie i w komputerze „1111” czy ktoś wie co może być przyczyną? Dodam, że telefon, który mam wbudowany w podłokietniku wyłączam podczas łączenia z komórką.
Z góry dziękuję za pomoc.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- sir KENnY XVIII
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Szymon
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
Witam wszystkich, jestem tu nowy bo właśnie nabyłem A6 i też mam problem z połączeniem telefonu. Jak wciskam "TEL" na konsoli to pokazuje komunikat że nie mam połączenia z telefonem. W ustawieniach prosi o podanie kodu PIN to wpisuje np. 1234 i nic się nie dzieje. Mój telefon komórkowy niby znajduje moduł BT Audi i nic dalej się nie dzieje. Może ktoś podpowie co zrobić.
Z góry dzięki.
Z góry dzięki.
-
- Forum Audi A6 / A7