Podkładka pod fotelik dziecięcy ( skórzana tapicerka)
Podkładka pod fotelik dziecięcy ( skórzana tapicerka)
Witam
Koledzy powiedzcie mi z doświadczenia czy warto kupować jakąś podkładkę pod fotelik ( na razie nosidełko) przy skórzanych fotelach ? Boję się, żeby nie zniszczyć sobie skóry na tylnym siedzeniu.
Warto kupić jakiś pseudo pokrowiec pod fotelik ? ( materiały chyba lepiej, bo przezroczysty z tej ala gumy może odparzyć ?) czy wystarczy zwykły kocyk podłożyć ?
Czy nie ma żadnej potrzeby ?
Pozdrawiam
Koledzy powiedzcie mi z doświadczenia czy warto kupować jakąś podkładkę pod fotelik ( na razie nosidełko) przy skórzanych fotelach ? Boję się, żeby nie zniszczyć sobie skóry na tylnym siedzeniu.
Warto kupić jakiś pseudo pokrowiec pod fotelik ? ( materiały chyba lepiej, bo przezroczysty z tej ala gumy może odparzyć ?) czy wystarczy zwykły kocyk podłożyć ?
Czy nie ma żadnej potrzeby ?
Pozdrawiam
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
nikos, ja już też kilkakrotnie zasiadałem przed Allegro w celu zakupu takiego pokrowca. I zawsze nagle mi przechodziło mimo że koszt jest nieduży. Te przeÂźroczyste do mnie zupełnie nie przemawiają, a te pseudo skórzane
Tak jak piszesz wyżej, czy nie odparzy, a w zimie czy się nie posypie?
Puki co też stosuję pod fotelik kocyk lub ręcznik, i coś czuję że już tak zostanie. Tym bardziej że nie ma problemu z praniem.

Puki co też stosuję pod fotelik kocyk lub ręcznik, i coś czuję że już tak zostanie. Tym bardziej że nie ma problemu z praniem.

Warsztat, naprawy Audi A6.
- pieniek812
- Forum Audi A6 / A7